Kaartverkoop EK dames van start gegaan

De kaartverkoop voor het EK 2018 in Frankrijk is gestart. Wil jij tickets kopen voor dit evenement en onze Oranjedames in actie zien? Lees hieronder meer over wanneer onze dames waar spelen en koop je tickets hier

De Nederlandse handbalvrouwen spelen de groepswedstrijden bij het EK in Frankrijk op 1, 3 en 5 december 2018 in Montbéliard.

Als Oranje bij de eerste drie in de poule eindigt dan speelt het de volgende drie wedstrijden op 7, 9, 11 en 12 december 2018 (op drie van de vier dagen, de exacte data afhankelijk van de klassering in de poule) in Nancy.

Nederland wordt geplaatst in groep C en stuit in de hoofdronde zeer waarschijnlijk op Noorwegen (groep D). Wereldkampioen Frankrijk komt uit in groep B en kan Nederland op zijn vroegst in de halve finale treffen.

Het finaleweekend is op 14 en 16 december 2018 in Parijs. Dit vertelde Sylvie Pascal-Lagarrigue, de voorzitter van het organisatiecomité in Zagreb.

In een groep met verder Hongarije plaatsen de eerste twee teams zich voor het EK. Ook de beste nummer drie gaat naar Frankrijk.