Oefeninterland Oranjedames tegen Italië snel uitverkocht

De kaartjes voor een wedstrijd van het Nederlands Damesteam zijn weer als warme broodjes over de toonbank gegaan. Alle 3000 toegangsbewijzen voor de oefenwedstrijd Cocoa from Ghana presents: Holland vs Italy zijn snel verkocht. De ploeg van bondscoach Helle Thomsen neemt het op 23 november om 20:00 uur op tegen Italië in het Indoor Sportcentrum Eindhoven.

Later deze maand wordt bekend of er eventueel nog extra tribunes bijgebouwd kunnen worden en er dus extra kaarten in de verkoop gaan. Wil je hierover op de hoogte blijven? Houd dan de website www.handbal.nl en de social media kanalen van de dames in de gaten:

Facebook: Het Nederlands Dames Handbalteam
Instagram: dutch_national_handballteam
Twitter: NLteam Handball

De handballiefhebbers kunnen de Oranjedames ruim een week voor de start van het wereldkampioenschap in actie zien in eigen land. De ploeg van bondscoach Helle Thomsen begint het WK op zaterdag 2 december in Leipzig tegen de Aziatische kampioen Zuid-Korea. In de poulefase speelt Oranje verder tegen China (3 december), Kameroen (5 december), Servië (6 december) en het thuisland Duitsland (8 december). Alle duels worden gespeeld in Leipzig.