Plek voor twee spelers Heren U18 in het Allstar Team

Niels Versteijnen en Martijn Kleijkers hebben met Oranje U18 niet alleen een bronzen plak verdiend op het EHF Championship. Ook hebben zij een plek bemachtigd in het Allstar Team.

Een paar weken terug stond hij met U20 ook al op het EHF Championship, waar hij ook al eens werd uitverkozen tot beste speler van de wedstrijd. Dit toernooi was het drie keer raak en met 52 doelpunten werd Niels de tweede beste topscorer van het toernooi. Hij werd door veel tegenstanders als meest gevaarlijke speler gezien. Wat leidde tot veel persoonlijke dekking. Ondanks dat heeft Niels een supergoed toernooi gespeeld en is beloond met de titel beste rechteropbouwer én is daarbij ook verkozen tot 'most valuable player'(MVP).

Cirkelspeler Martijn Kleijkers kon op meer speeltijd rekenen dan in eerste instantie verwacht. De tijdige blessure van medecirkelspeler Lars Kooij leidde ertoe dat Martijn zijn handbaltalent kon laten zien en veel doelpogingen mocht omzetten in doelpunten. Ook in de dekking was Martijn dit toernooi een belangrijke schakel in het middenblok voor Oranje. Martijn werd verkozen tot beste cirkelspeler van het toernooi.