SearchUser: voor meer klanten via internet met advertising en marketing automation

SearchUser is een B2B Online marketing bureau dat geleid wordt door 2 handballers. Oprichter Dirk Tuip begon in 2009 het bureau, dat nu 10 medewerkers telt. Matthijs Vink kwam daar na 2 jaar bij en is nu algemeen manager. SearchUser is sinds kort shirtsponsor van het Nederlands damesteam.

SearchUser heeft internationale ambitie en wil in Nederland, België en Duitsland verder groeien als autoriteit op het gebied van B2B online marketing & advertising. Gestart als bureau dat met name Google marketing deed (Google Adwords en zoekmachineoptimalisatie), maar inmiddels een van de weinige bureaus in Nederland die marketing automation aanbiedt, de trends in marketing en sales.

500 bedrijven geholpen op internet
Inmiddels zijn meer dan 500 bedrijven geholpen aan een betere positie op internet en Google. Alles draait om conversie. Een aantal klanten zijn bijvoorbeeld IBM (IT infrastructuur), Volare KinderfietsenDesko kantoormeubelen en CARE Vermogensbeheer, gekozen tot beste vermogensbeheerder van Nederland.

Meer weten over SearchUser? Ga naar http://www.searchuser.nl/ of kijk voor marketing automation tips op www.marketingautomationtips.nl.