Via onderstaand formulier kan jij als vereniging je aanmelden om een opleidingsavond te organiseren voor jouw scheidsrechters in opleiding.
In verband met de beschikbaarheid van onze docenten zullen wij ook bij je aanmelding bekijken of er mogelijk een opleidingsavond bij jou in de buurt is waar de cursisten ook kunnen aansluiten.
Wanneer dit niet het geval is zullen wij je aanmelding doorzetten en kijken welke docent beschikbaar is.

Let op: Aan het eind van het formulier dien je een bestand toe te voegen met daarin de namen en relatiecodes van de leden die deelnemen. Zij zijn verplicht om voorafgaand aan de opleidingsavond ingeschreven te staan in de online leeromgeving, zodat ze de opleidingsavond goed kunnen volgen.  Hierop zal ook gecontroleerd worden voorafgaand aan de opleidingsavond.
Daarnaast zal de opleidingsavond worden geplaatst op de hoofdpagina van de opleiding, zodat andere cursisten in de regio indien gewenst ook kunnen aansluiten.  

Aanmelden vereniging: organiseren opleidingsavond scheidsrechter

  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • DD slash MM slash JJJJ
  • :
  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 128 MB.
      Voorafgaand aan de opleidingsavond is het van belang dat alle cursisten geregistreerd staan in de online leeromgeving, zodat zij de opleiding goed kunnen doorlopen. Hierop zal toezicht worden gehouden.