Organiseren praktijk Handbaltrainer 2 opleiding

 

De Handbaltrainer 2 opleiding en praktijk
Het is voor jouw vereniging mogelijk om de praktijk voor de modules E/D-jeugd en/of H/F-jeugd van de Handbaltrainer 2 opleiding te faciliteren. Hierdoor kunnen cursisten dichtbij huis kennis opdoen op de eigen vereniging!  Hoe ziet de opleiding en het praktijkmoment eruit? Cursisten die zich hebben aangemeld voor de modules E/D-jeugd en/of H/F-jeugd in de Handbaltrainer 2 opleiding, doorlopen online theorie en aansluitend hierop een fysieke praktijkbijeenkomst. Nadat in de online leeromgeving de theorie is gevolgd, is het voor deze cursisten mogelijk om zich hiervoor aan te melden. Dit praktijkmoment wordt georganiseerd in samenwerking met de Ballschule. Om de cursisten en de verenigingen tegemoet te komen, zijn ze bereid om naar jouw vereniging te komen!

De Ballschule laat in een 3 uur durende sessie de cursisten kennismaken met de verschillende (spel)vormen van bewegen. Tijdens het praktijkmoment gaan cursisten eerst zelf actief aan de slag. Het laatste deel van de praktijk zal er een demoteam worden ingezet om de kennis ook over te dragen op de spelers. Enthousiast geworden? Kijk of de vereniging voldoet aan de onderstaande voorwaarden. Is dit het geval? Meld je dan snel aan via het pictogram aan de rechterkant!

Wanneer kan een vereniging zich aanmelden?
1. De vereniging heeft minimaal 6 cursisten die de module H/F-jeugd en/of E/D-jeugd volgen.
Minder dan 6 cursisten? Kijk eens bij omliggende verenigingen of neem contact op met opleidingen@handbal.nl om de mogelijkheden te bespreken!  
2. Je kunt 3 optionele data doorgeven waarbij voor elke optie geldt dat:
– Er voor 3 uur een zaal beschikbaar is.
– Het laatste uur een demoteam beschikbaar is. Dit mag een team zijn uit de H-/F-/E- of D-jeugd.

Aangemeld en nu?
Jouw aanmelding wordt doorgezet naar de Ballschule. Zij zullen contact opnemen om samen tot een datum/tijdstip te komen.
Wanneer deze akkoord is bevonden door zowel de vereniging als Ballschule, zal dit praktijkmoment in de online leeromgeving worden gezet.
Het is vanaf dan mogelijk voor cursisten om zich aan te melden voor de praktijk op jouw vereniging!
Ongeveer een week voor het daadwerkelijke praktijkmoment zal er nog één keer contact worden opgenomen met de contactpersoon van de vereniging.

AANMELDEN

Vragen of onduidelijkheden?  ✉ opleidingen@handbal.nl  of ☎ 06-30599092

AL HET NIEUWS, STATISTIEKEN EN EXCLUSIEVE CONTENT IN ÉÉN APP!

DOWNLOAD DE HandbalNL APP:

Get it on Google Play