Registratieformulier bondsscheidsrechter zaal

Vul onderstaand formulier in.

Registratieformulier NHV bondsscheidsrechters Zaal seizoen 2020-2021

Middels het invullen van dit (digitale) formulier word je geregistreerd als NHV bondsscheidsrechter.
  (Wanneer je invult dat je op een bepaalde dag beschikbaar bent, dan gaan wij ervan uit dat je de hele dag beschikbaar bent tenzij je anders aangeeft door een verhindering in te voeren via de HandbalNL App)
 • Geef hierbij de naam van de vereniging en de naam van het team op.
 • Algemene bepalingen

  Aanwijzingen, verhinderingen en afmelden

  Scheidsrechters in de wedstrijdsport worden automatisch via Sportlink ingedeeld op basis van de categorie, reisafstand en opgegeven verhinderingen.
  Wij verzoeken NHV bondsscheidsrechters de verhinderingen het liefst zes weken van tevoren kenbaar te maken via de sportlink app of in het Official Portal.

  Wij zullen ruim voor aanvang van de wedstrijden de indeling publiceren. Mocht je vier weken voor aanvang nog niet ingedeeld zijn, dan kan dit tot uiterlijk dinsdag voor aanvang van het speelweekend gebeuren in een herindeling. zolang je geen verhindering hebt ingevoerd gaan wij ervan uit dat je beschikbaar bent. Ook wanneer je nog geen aanstelling hebt gehad, maar je inmiddels wel een verhindering hebt, dient deze dus ingevoerd te worden in de sportlink app of het official portal. Dit om een aanstelling bij een eventuele herindeling te voorkomen.

  Indien je bent ingedeeld op een wedstrijd wordt er vanuit gegaan dat de wedstrijd onder jouw leiding wordt gespeeld. Mocht je alsnog niet kunnen, dan dien je je met een aanvaardbare reden bij het bondsbureau voor de wedstrijd af te melden. Afmelden kan tot uiterlijk zeven dagen na aanwijzing via official@handbal.nl.

  Mocht je in uitzonderlijke gevallen onverhoopt niet kunnen fluiten na dinsdag 18:00 uur voorafgaand aan het speelweekend, neem dan contact op met je regionale scheidsrechterscontactpersoon.

  Dit zijn:
  Brabant Joost Meulendijks 06 19 41 88 34
  Limburg Huub Gubbels 06 11 21 63 16
  Midden-Nederland Patrick van Oordt 06 22 80 60 84
  Noord-Holland Annie Kager 06 51 26 00 68
  Noord Henk Assen (0524) 515 008 / 06 30 37 10 83
  Oost Frans Holleboom (0570) 633 730
  Twente Miep Blenke 074-2662061
  Zuid-Holland Wil Hartman 06 51 61 94 34

  NHV (nood)nummer voor scheidsrechters is in het weekend 026 7071434.

  Reisafstand

  Standaard is de maximale reisafstand (enkele reis) van iedere scheidsrechter als volgt vastgelegd, om wedstrijden behorende tot jouw categorie te kunnen fluiten:

  • Koppelscheidsrechters (Landelijk) onbeperkt
  • Koppelscheidsrechters (2e divisie) 100 kilometer
  • Koppelscheidsrechters (t/m hoofdklasse) 75 kilometer
  • Soloscheidsrechters 50 kilometer

  Indien je hiervan af wil wijken, dien je hiervoor een onderbouwd verzoek in te dienen bij official@handbal.nl, of via het vak opmerkingen.
  Het bondsbureau heeft in het belang van de handbalsport het recht om bij het aanwijzen van scheidsrechters af te wijken van deze maximale reisafstand.

Maak de handbalsport van dichtbij mee!

Klik hier