Theatervoorstelling ‘Wel winnen, hè!?

Einde gekomen aan theatertour ‘Wel winnen hè!’
Na 150 voorstellingen door het hele land is er eind april een einde gekomen aan de succesvolle theatertour ‘Wel winnen hè!’ vanuit het actieplan ‘Naar een veiliger sportklimaat’. Het is tijd voor een nieuwe fase.

De theatervoorstelling ‘Wel winnen hè!’ is vanaf het begin van het actieplan ‘Naar een veiliger sportklimaat’ ingezet om vrijwilligers en ouders bewust te maken van hun gedrag op en rond het handbalveld en om een positieve cultuur binnen verenigingen te stimuleren. En met succes. Ruim 37.000 vrijwillgers en ouders hebben de voorstelling bezocht.

Nu zoveel trainers, coaches, bestuurders en ouders zijn geïnspireerd is het tijd om als vereniging werk te maken van een veiliger sportklimaat. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom zijn kant-en-klare activiteiten en producten ontwikkeld voor verenigingen. Ook ondersteunt het NHV verenigingen die werken aan een veiliger sportklimaat. Als je wilt weten hoe wij jou kunnen ondersteunen, neem dan contact met ons op.

Dat de laatste voorstelling van ‘Wel winnen hè!’ is geweest -vanuit ‘Naar een veiliger sportklimaat- betekent niet dat er definitief een einde is gekomen aan dit theaterprogramma. Verenigingen -en gemeenten- kunnen ‘Wel winnen hè!’ namelijk nog steeds boeken. Heeft jouw vereniging of gemeente hier interesse in? Neem dan voor meer informatie contact op met post@positiefcoachen.nl.