• Gevraagd
  12 december 2017
  Categorie Trainers & coaches
  Trainer m/v gezocht

   

  Gezocht: een trainer met ambities !!

   

  Handbalvereniging C.V.O. is een (sociale) vereniging met ruim 200 leden. Naast het recreatief niveau, zijn er doelstellingen op competitieniveau. Behalve 10 jeugdteams, heeft de vereniging drie dames seniorenteams en een dames recreantenteam.

   

  Het eerste dames handbalteam speelt 2e klasse regionaal en kenmerkt zich door een jeugdige spelersgroep waarvoor doelstellingen voor de korte- en lange termijn zijn gesteld.

   

  Reageren
 • Gevraagd
  10 december 2017
  Categorie Trainers & coaches
  TRAINER GEZOCHT

  Trainer gezocht voor de Dames 1 van SV De Lutte Handbal  

  Reageren
 • Gevraagd
  7 december 2017
  Categorie Spelers & speelsters
  Havana International Handball Tournament

  In het weekend van 2 en 3 juni organiseert HV Havana haar eerste en tevens internationale handbaltoernooi voor alle leeftijdsgroepen: F jeugd tot en met senioren.

  Reageren
 • Gevraagd
  20 november 2017
  Categorie Trainers & coaches
  Ambitieuze trainer gezocht voor handbal dames 1 team SC. Overwetering (hoofdklasse)

   

  SC Overwetering zoekt een:

   

  Ambitieuze trainer voor handbal dames 1 (hoofdklasse)

   

  Voor het komende seizoen, 2018/2019, zijn wij op zoek naar een ambitieuze trainer voor ons handbal dames 1 team (hoofdklasse).

   

  Reageren
 • Gevraagd
  20 november 2017
  Categorie Trainers & coaches
  Gezocht trainer/coach eerste damesteam HV DUIVEN

  HV DUIVEN zoekt enthousiaste trainer/coach voor haar eerste damesteam

  Reageren
 • Gevraagd
  12 november 2017
  Categorie Trainers & coaches
  ABS Bathmen zoekt trainer/coach voor dames 1(1E KLASSE)

  Voor ons dames 1 selectie team spelend in de 1e klasse zoeken wij een trainer/coach met ingang van seizoen 2018-2019. Wij vragen een nieuwe trainer / coach   die in het bezit is van een handbaltrainersopleiding (HT2 of 3) dan wel duidelijk ervaring en bijscholing genoten hebben. We zien graag iemand die in en boven een groep kan staan. Het is een jonge groep meiden tussen 18 en 28 jaar. 

  Reageren
 • Gevraagd
  5 november 2017
  Categorie Trainers & coaches
  Bedo Heren 1 zoekt trainer

  De Heren 1 van handbalvereniging Bedo uit Beek en Donk (NB) is op zoek naar een trainer/coach. De heren komen het huidige seizoen uit in de 1e klasse. Interesse? Voor meer informatie graag een reactie op dit bericht of kijk op hvbedo.nl!

  Reageren
 • Gevraagd
  20 oktober 2017
  Categorie Trainers & coaches
  Tornado PER DIRECT op zoek naar trainer/coach voor damesselectie en wedstrijdjeugd B

  Handbalvereniging Tornado is PER DIRECT op zoek naar een trainer/coach voor de damesselectie die daarnaast ook trainer is van de wedstrijdjeugd B (divisie TK-west).

  Handbalvereniging Tornado uit Heerhugowaard is met meer dan 20 teams een van de grotere handbalverenigingen van Nederland, verdeeld over wedstrijd- en breedtesport. De ambitie van Tornado is om de vereniging over de gehele linie structureel op een hoog niveau te brengen en te houden. Door het vertrek van de huidige trainer/coach naar een eredivisievereniging zijn wij PER DIRECT op zoek naar een nieuwe trainer/coach voor onze damesselectie en hoogste wedstrijdjeugd om deze ambitie te realiseren.
  Het eerste damesteam speelt hoofdklasse, het tweede damesteam 1e klasse en de B jeugd divisie topklasse. De beide damesselecties bestaan uit een groep midden- en eind twintigers en is aan het begin van dit seizoen aangevuld met aanstormend jong talent (vanuit de landelijke junioren A divisie TK). Alle speelsters hebben hun roots al jaren bij de vereniging liggen.

  Als nieuwe trainer/coach ben je bekend met en heb je ervaring op minimaal hoofdklasse niveau. Je weet als trainer de selectie te prikkelen en te verbeteren en weet als coach de selectie te sturen. Daarnaast heb je oog voor talentvolle jeugd en schroom je niet deze te laten doorstromen naar de selectieteams. Doelstelling voor dit en komend seizoen is een verdere doorstroming realiseren van jonge en zeer talentvolle jeugdspeelsters. Tornado is geen handbalclub, maar een echte vereniging. Wij hechten veel waarde aan ons verenigingsgevoel. Wij vinden het dan ook belangrijk dat je als trainer/coach hier deel van uitmaakt en thuis bij voelt.

  Herken jij je in bovenstaande eigenschappen? Dan ben jij de trainer waar wij op zoek naar zijn!

   

  Reageren
 • Gevraagd
  1 september 2017
  Categorie Overig
  Bondsscheidsrechters gezocht!

  ESC'90 is een bloeiende en groeiende vereniging. Daarom zijn we op zoek naar Bondsscheidsrechters.

  Reageren
 • Gevraagd
  1 september 2017
  Categorie Spelers & speelsters
  Op zoek naar Hoofdklasse niveau speelsters en Keepster

  HV ESC'90 komt uit in de Hoofdklasse Zuid. Meer info zie www.esc90.nl

  Reageren