Aangewezen wedstrijden op verenigingsnaam

Wanneer jouw vereniging een te kort heeft aan NHV bondsscheidsrechters lees onderstaande dan goed. Hier wordt namelijk uitgelegd hoe jouw vereniging te werk dient te gaan bij een aanwijzing op verenigingsnaam.

Wij streven ernaar de indeling op verenigingsnaam uiterlijk 3 weken voor aanvang van de wedstrijd kenbaar te maken. Een indeling op verenigingsnaam wordt bij de vereniging kenbaar gemaakt d.m.v. een automatische email gegenereerd uit sportlink die wordt verstuurd naar het “vereniging”@handbal.nl emailadres. Wanneer je deze aanwijzing ontvangt, heb je als vereniging tot 10 dagen voor aanvang van de wedstrijd de tijd om de verenigingsbondsscheidsrechter of NHV bondsscheidsrechter (die je als vereniging bereid hebt gevonden om de wedstrijd te leiden) door te geven via onderstaand formulier.

Sancties
Indien je als vereniging wedstrijden die toegewezen zijn op verenigingsnaam in de wedstrijdsport niet bemenst c.q. niet met het juiste niveau scheidsrechters of bij het niet opkomen dagen van een verenigingsbondsscheidsrechter/NHV bondsscheidsrechter bij een wedstrijd op verenigingsnaam zijn de sancties als volgt:

1. Bij de eerste keer niet opkomen dagen van een scheidsrechter in één seizoen: sanctie € 100,-
2. Bij de tweede keer niet opkomen dagen van een scheidsrechter in één seizoen: sanctie € 150,-
3. Bij ieder volgend verzuim van een scheidsrechter in één seizoen: sanctie € 200,-

Bovenstaande sancties gelden ook wanneer er niet tijdig (10 dagen voor aanvang van de wedstrijd) wordt aangeven wie de wedstrijd zal fluiten.

Arbitrage: Invulling aanwijzing op verenigingsnaam

Middels dit formulier kan je de toegewezen wedstrijd op verenigingsnaam, toewijzen aan een verenigingsbondsscheidsrechter of NHV bondsscheidsrechter. Deze wijziging dient uiterlijk 10 dagen voor aanvang van de wedstrijd te worden ingediend.
  • :