AL HET NIEUWS, STATISTIEKEN EN EXCLUSIEVE CONTENT IN ÉÉN APP!

DOWNLOAD DE HandbalNL APP:

Get it on Google Play

Pasfoto’s leden

Voor het gebruik van het digitale wedstrijdformulier en de digitale passen is het van belang dat voor alle leden een recente en correcte (pas)foto wordt toegevoegd in Sportlink. Klik hier om te zien waar deze (pas)foto aan moet voldoen.

Voor het aanpassen en invoegen van een foto in Sportlink gelden de volgende regels:
– Een foto vervangen kan alleen in de volgende periodes van 1 juli tot en met 30 september en van 15 tot en met 31 december. 
– Een foto toevoegen bij een lid waarbij nog geen foto staat, kan altijd (eenmaal toegevoegd, kan deze niet meer gewijzigd worden!) 
– De foto van een lid moet identiek zijn aan het uiterlijk van het lid.
– De leden die geen foto hebben in sportlink mogen niet deelnemen aan de wedstrijd, ook niet met een legitimatiebewijs. Dit om reden dat men conform wedstrijdreglement artikel 27 lid 1 B in het bezit dient te zijn van een door het bondsbestuur uitgegeven legitimatiebewijs. Een rijbewijs of paspoort is niet een door het NHV uitgegeven legitimatiebewijs, zie ook artikel 2 algemeen reglement.

In Sportlink kan er nagekeken worden bij welke leden nog geen foto staat in Sportlink. Daarnaast is per lid te zien wanneer de foto in Sportlink is gezet en mogelijk verouderd is. Hierbij de stappen die daarvoor genomen moeten worden:
– Klik in het startscherm op zoeken.
– Ga naar het tabblad ‘diploma’s en passen’ en druk op het vergrootglas onder in het scherm.
– Klik rechts boven in het scherm op kolommen wijzigingen en voeg ‘datum pasfoto’ toe.
– Om de wijziging op te slaan, klik je rechts boven in het scherm op opslaan (gele diskette).