Arbitrage themabijeenkomst voor verenigingen

Vanuit het Nederlands Handbal Verbond zullen er van december 2022 tot en met maart 2023 in de verschillende regio’s Arbitrage themabijeenkomsten voor verenigingen georganiseerd worden. Deze themabijeenkomst is dé ontmoetingsplek voor scheidsrechters contactpersonen en andere verenigingsfunctionarissen en biedt de mogelijkheid om met elkaar in contact te komen en ervaringen te delen. 

Tijdens de arbitragebijeenkomst zal het NHV alle verenigingen meenemen in de beleidsontwikkelingen op het gebied van arbitrage binnen het bondsbureau. Daarnaast zullen wij informatie verstrekken over de verschillende scheidsrechters binnen de handbalsport en de opleidingen die binnen arbitrage worden aangeboden. Als laatst gaan we in gesprek over het beleid binnen de vereniging waarbij we tips meenemen om zelf aan de slag te gaan.

Via onderstaand formulier kun jij jou aanmelden voor één van de Arbitrage themabijeenkomsten. Uiterlijk twee dagen voor de bijeenkomst zal je per mail de laatste details ontvangen en krijg je de exacte locatie gegevens toegestuurd. 

Wij hopen jullie te mogen ontmoeten bij de themabijeenkomst!

Agenda van de bijeenkomst:
19.00 uur: Inloop met koffie en thee
19.30 uur: Start bijeenkomst
21.00 uur: Afsluiting met een drankje

Datum Regio Locatie
Maandag 12 december Twente Delden
Woensdag 18 januari Oost Bathmen
Woensdag 25 januari Zuid-Holland Pijnacker
Dinsdag 31 januari Zuid-Limburg Beek
Dinsdag 7 februari Noord-Limburg Venlo
Dinsdag 21 februari Noord-Holland Heerhugowaard
Woensdag 1 maart Brabant Waalwijk
Dinsdag 7 maart Utrecht Breukelen
Dinsdag 21 maart Noord Rolde

Willen jullie vanuit de vereniging met meerdere personen aanwezig zijn? Zorg ervoor dat iedereen zich aanmeldt via onderstaand formulier.

Arbitrage: Themabijeenkomsten dec 2022 t/m maart 2023