Aspirant lid

Om de drempel tot het lid worden van een handbalvereniging te verlagen en het mogelijk te maken om een korte periode kennis te maken met de handbalsport kan het lid voor twee maanden ‘aspirant-lid’ worden van de vereniging. Het aspirant-lidmaatschap is beschikbaar voor alle leeftijden.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  1. Het aspirant-lid is gedurende een periode van 24 maanden hieraan voorafgaand geen spelend lid geweest van het NHV of van een NHV-vereniging (of buitenlandse bond).
  2. Het aspirant-lidmaatschap geldt alleen voor de breedtesport.
  3. Het aspirant-lid kan slechts éénmaal gebruik maken van het aspirant-lidmaatschap.
  4. Het aspirant-lidmaatschap geldt voor een periode van maximaal 2 maanden, ingaande op de datum van aanmelding.
  5. Gedurende deze periode mag het aspirant-lid deelnemen aan activiteiten, georganiseerd door het NHV, inclusief het deelnemen aan competities.
  6. Bij deelname aan competitiewedstrijden dient de naam van het aspirant-lid te allen tijde op het wedstrijdformulier te zijn vermeld.
  7. Het aspirant-lid dient zich te allen tijde te kunnen legitimeren bij deelname aan wedstrijden.
  8. Na het verstrijken van de 2 maandenperiode wordt het aspirant-lid automatisch als bondslid voor de rest van het seizoen.
  9. Deelname aan wedstrijden geldt alleen voor breedtesport wedstrijden. Het deelnemen aan wedstrijden in de landelijke competities, 1e en 2e klasse regionaal en beslissings- en bekerwedstrijden op regionaal niveau wordt uitgesloten van deze regeling.
  10. Deelnemen aan wedstrijden/activiteiten betekent dat de vereniging te allen tijde verantwoordelijk is. Het NHV kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld.

Een aspirant-lid kun je aanmelden via dit formulier.

Maak de handbalsport van dichtbij mee!

Klik hier