SCHOOLHANDBAL

Schoolhandbal is een erg aantrekkelijk spel voor het onderwijs en al jarenlang een prima manier om kinderen (en hun ouders!) op een leuke wijze kennis te laten maken met handbal en met de handbalvereniging.
Het is een uitgelezen kans om nieuwe meisjes en jongens te bereiken en een prima manier om handbal onder de aandacht te brengen en nieuwe leden te werven.

 

Kennismaken met handbal

Het NHV heeft de lesmap ’Kennismaken met Handbal’ ontwikkeld, met daarin lesbladen voor het basis onderwijs, het voortgezet onderwijs, de jongste jeugd en Tchoukbal. De lessen die zijn uitgewerkt proberen een brug te slaan tussen het bewegingsonderwijs in school en de handbalvereniging, waar de jeugd zich verder kan ontwikkelen in het handbal.

Lees meer..

 

 

Meld je nu aan voor de Regiofinales Schoolhandbal 2022!

Bij Schoolhandbal draait het vooral om spelvreugde, samenwerken en je inzetten voor een goed resultaat. Kortom: leren samen spelen en samenwerken, onder de vlag van je school!

Meld je nu aan voor de regiofinales!

NK Schoolhandball 2022!

Het Nederlands Kampioenschap Schoolhandbal wordt dit seizoen op zaterdag 11 juni 2022 georganiseerd in sporthal Valkenhuizen in Arnhem!

Nederlands Kampioenschap voor Basisscholen. 
De winnaars van de regiofinales gaan de uitdaging met elkaar aan tijdens het NK Schoolhandbal en strijden om de beker! Iedere regiofinale mag een meisjes, een jongens en/of gemengd schoolteam afvaardigen naar het NK.

Maak de handbalsport van dichtbij mee!

Klik hier