Schoolhandbal

Schoolhandbal is een erg aantrekkelijk spel voor het onderwijs en al jarenlang een prima manier om kinderen (en hun ouders!) op een leuke wijze kennis te laten maken met handbal en met de handbalvereniging.
Het is een uitgelezen kans om nieuwe meisjes en jongens te bereiken en een prima manier om handbal onder de aandacht te brengen en nieuwe leden te werven.

 

Kennismaken met handbal

Het NHV heeft de lesmap ’Kennismaken met Handbal’ ontwikkeld, met daarin lesbladen voor het basis onderwijs, het voortgezet onderwijs, de jongste jeugd en Tchoukbal. De lessen die zijn uitgewerkt proberen een brug te slaan tussen het bewegingsonderwijs in school en de handbalvereniging, waar de jeugd zich verder kan ontwikkelen in het handbal.

Lees meer..

 

Regiofinales schoolhandbal 2021

Het zijn onzekere tijden, toch kijken we vooruit!
Op dit moment gaan we ervan uit dat we in het voorjaar weer met de jeugd mogen handballen. De voorbereidingen rondom de organisatie van de Regiofinales Schoolhandbal zijn weer opgepakt, dat als het kan en mag we klaar zijn om de schooljeugd te laten handballen.

Bij Schoolhandbal draait het vooral om spelvreugde, samenwerken en je inzetten voor een goed resultaat. Kortom: leren samen spelen en samenwerken, onder de vlag van je school!

Meld je nu aan voor de regiofinales!

NK Schoolhandbal

Het Nederlands Kampioenschap Schoolhandbal wordt dit jaar op zaterdag 12 juni 2021 georganiseerd in sporthal Valkenhuizen in Arnhem.                 
De winnaars van de regiofinales gaan de uitdaging met elkaar aan tijdens het NK Schoolhandbal en strijden om de beker! Iedere regiofinale mag een meisjes, een jongens en/of gemengd schoolteam afvaardigen naar het NK.

Klik hier voor het programmaboekje!

Maak de handbalsport van dichtbij mee!

Klik hier