Schoolhandbal

Wegens het Coronavirus zijn alle regionale finales en het NK schoolhandbal afgelast. 
Schoolhandbal is een erg aantrekkelijk spel voor het onderwijs en al jarenlang een prima manier om kinderen (en hun ouders!) op een leuke wijze kennis te laten maken met handbal en met de handbalvereniging.
Het is een uitgelezen kans om nieuwe meisjes en jongens te bereiken en een prima manier om handbal onder de aandacht te brengen en nieuwe leden te werven.

 

Kennismaken met handbal

Het NHV heeft de lesmap ’Kennismaken met Handbal’ ontwikkeld, met daarin lesbladen voor het basis onderwijs, het voortgezet onderwijs, de jongste jeugd en Tchoukbal. De lessen die zijn uitgewerkt proberen een brug te slaan tussen het bewegingsonderwijs in school en de handbalvereniging, waar de jeugd zich verder kan ontwikkelen in het handbal.

Lees meer..

 

Regiofinales schoolhandbal 2020

Wegens het Coronavirus zijn alle regionale finales schoolhandbal afgelast. 
Door het hele land organiseren verenigingen en gemeenten al jaren met veel succes handbaltoernooien voor basisschoolkinderen. Van groot tot klein komen de leerlingen naar het handbalveld om te strijden voor het lokale kampioenschap. Wie krijgt de felbegeerde beker én… mag meedoen aan de Regiofinale Schoolhandbal? 

Bij Schoolhandbal draait het vooral om spelvreugde, samenwerken en je inzetten voor een goed resultaat. Kortom: leren samen spelen en samenwerken, onder de vlag van je school!

Meld je nu aan voor de regiofinales!

NK Schoolhandbal

Wegens het Coronavirus is het NK schoolhandbal afgelast. 
Het Nederlands Kampioenschap Schoolhandbal wordt dit jaar op zaterdag 13 juni 2020 georganiseerd in sporthal Valkenhuizen in Arnhem.                 
De winnaars van de regiofinales gaan de uitdaging met elkaar aan tijdens het NK Schoolhandbal en strijden om de beker! Iedere regiofinale mag een meisjes, een jongens en/of gemengd schoolteam afvaardigen naar het NK.

Klik hier voor het programmaboekje!

Maak de handbalsport van dichtbij mee!

Klik hier