Schoolhandbal

Schoolhandbal is een erg aantrekkelijk spel voor het onderwijs en al jarenlang een prima manier om kinderen (en hun ouders!) op een leuke wijze kennis te laten maken met handbal en met de handbalvereniging.
Het is een uitgelezen kans om nieuwe meisjes en jongens te bereiken en een prima manier om handbal onder de aandacht te brengen en nieuwe leden te werven.

 

Kennismaken met handbal

Het NHV heeft de lesmap ’Kennismaken met Handbal’ ontwikkeld, met daarin lesbladen voor het basis onderwijs, het voortgezet onderwijs, de jongste jeugd en Tchoukbal. De lessen die zijn uitgewerkt proberen een brug te slaan tussen het bewegingsonderwijs in school en de handbalvereniging, waar de jeugd zich verder kan ontwikkelen in het handbal.

Lees meer..

 

De Regiofinales en het NK Schoolhandbal opnieuw geannuleerd vanwege corona!

De grote onzekerheid met betrekking tot de ontwikkelingen rondom covid-19 heeft de organisatie helaas doen besluiten dat alle geplande Regiofinales Schoolhandbal en het NK Schoolhandbal/alternatieve Open NK Speedhandbal in 2021 worden geannuleerd.

Meld je nu aan voor de Regiofinales Schoolhandbal 2021!

Bij Schoolhandbal draait het vooral om spelvreugde, samenwerken en je inzetten voor een goed resultaat. Kortom: leren samen spelen en samenwerken, onder de vlag van je school!

Meld je nu aan voor de regiofinales!

Ook de alternatieve Open NK Speedhandball gaat niet door!

Het Nederlands Kampioenschap Schoolhandbal kon in de traditionele vorm i.v.m. corona nier doorgaan. We hadden de optie opengehouden om als alternatief een open NK Speedhandball op 12 juni a.s  te organiseren. Helaas hebben we besloten om ook dit te annuleren.

 

Maak de handbalsport van dichtbij mee!

Klik hier