Beach Handball Introductie

Bedankt voor je aanmelding en leuk dat je de Beach Handball Introductie (BHI) wilt volgen.
De Beach Handball Introductie is om op een laagdrempelige, leuke manier kennis te maken met Beach Handball. De BHI bestaat uit twee video’s: één voor scheidsrechters en één voor trainers.  

Hieronder vind je twee video’s, een voor scheidsrechter en een voor trainers.

 

 

 

Beach Handball Introductie – Scheidsrechters

Beach Handball Introductie – Trainers

Ben je enthousiast geworden en wil je jezelf verder ontwikkelen? Dan zijn de volgende (vervolg)opleidingen voor scheidsrechter en trainer wellicht iets voor jou!

Beach Handball Scheidsrechter 2 (BHS-2)

De BHS-2 is bedoeld als opleiding voor de Beach Handball scheidsrechter die actief wil zijn in de Beach Handball Breedtesportcompetitie. De BHS-2 scheidsrechter wordt opgeleid als duo- of koppelscheidsrechter.

De opleiding bestaat uit een E-learning waarin je kennis opdoet. Na het behalen van je theoriecertificaat ga je als deelnemer (tijdens speeldagen c.q. toernooien) (onder begeleiding) wedstrijden fluiten en zelfstandig werken aan je portfolio door middel van (praktijk)opdrachten. De opleiding rond je af met een PvB (praktijkexamen).

Meer informatie over de opleiding en hoe je jezelf kunt aanmelden vind je hier.

Beach Handball Trainer 2 (BHT-2)

De BHT-2 is bedoeld als opleiding voor de Beach Handball Trainer die actief wil zijn in de georganiseerde sport bij sportverenigingen en sportbonden. De BHT-2 vervult een assisterende rol of werkt onder supervisie van minimaal een BHT-3 of bestuurlijk kader.

De opleiding bestaat uit een E-learning waarin je kennis opdoet. 

Meer informatie over de opleiding en hoe je jezelf kunt aanmelden vind je hier.