GOALCHA introductieclinic een succes! Volgende is in Beilen

GOALCHA introductieclinic een succes! Volgende is in Beilen

De GOALCHA introductieclinic op 23 november in Eindhoven was een succes! 45 enthousiaste deelnemers hebben kennis gemaakt met GOALCHA . De aanwezige trainers, combinatiefunctionarissen en gymdocenten kunnen met GOALCHA aan de slag binnen hun vereniging en/of op scholen.

De volgende GOALCHA introductieclinic staat alweer gepland, maar nu aan de andere kant van het land. Op 16 december vindt de clinic plaats in de groene Drenthehal in Beilen. De clinic start om 19.00 uur en zal eindigen om 20.30 uur.

Ben je trainer, gymdocent, combinatiefunctionaris etc. meld je dan hier aan en maak kennis met GOALCHA!

Wat is GOALCHA?
GOALCHA is een nieuwe manier van spelen met een bal!
Kinderen beleven samen plezier, kunnen op hun eigen niveau meedoen en krijgen de mogelijkheid zich op verschillende vlakken te ontwikkelen. Iedereen kan meedoen, onafhankelijk van leeftijd, geslacht, motorische en technische vaardigheden.
Bij GOALCHA draait het allemaal om de GOALCHA-bal. Een zachte bal met vele voordelen; geen angst voor de bal, makkelijk te vangen, makkelijk vast te pakken en het bevordert samenspel want stuiteren kan niet! Door verschillende GOALCHA-activities werken kinderen aan hun zelfvertrouwen en hebben vooral veel plezier.

Bekijk onderstaande YouTube kanaal om een eerste indruk te krijgen:
https://www.youtube.com/channel/UC7xOc9D2pLZDm9eYrGfXwbA