Stoere Handball Bootcamps in mei en juni die je niet wilt missen!

Stoere Handball Bootcamps in mei en juni die je niet wilt missen!

De komende weken staan een aantal stoere Strong Men Handball Bootcamps op het programma. Die wil je niet missen!  

Programma:
– Strong Men Handball Bootcamp op donderdag 10 mei in Almere (bij de NHV-bekerfinales)
Strong Men Obstacle Handball Bootcamp op zaterdag 26 mei in Ede (hier zijn extra punten te verdienen)
– Strong Men Beach Handball Bootcamp op zondag 27 mei in Amsterdam (lekker met je voeten in het zand)
– Strong Men Handball Bootcamp op zaterdag 9 juni in Den Bosch (voorafgaand aan de EK-kwalificatiewedstrijd van de Heren Oranje tegen Zweden)

Bij elke Strong Men Handball Bootcamp krijg je een leuke Handbalhelden-gadget en voor de winnaars zijn er natuurlijk mooie prijzen!

Wil je nog meer bootcamps? In april, mei en juni zijn er ook nog veel lokale Handball Bootcamps. Kijk op www.handbalhelden.nl voor meer informatie en meld je snel aan (want vol is vol!).

Ben je nog niet bekend met het fenomeen Strong Men Handball Bootcamps?
Hierbij wat uitleg: de gratis Handball Bootcamps zijn voor jongens tussen de 11 en 14 jaar. De bootcamps worden begeleid door een toptrainer. Je hoeft geen groot handbaltalent te zijn, als je maar van een uitdaging houdt en je grenzen wilt verleggen! Daarnaast mag je ook je (niet-handballende) vrienden, van dezelfde leeftijd, meenemen.

Via allerlei leuke spelvormen en bootcamp-activiteiten word je uitgedaagd. Daarnaast is er ook veel aandacht voor de elementen waar handbal om bekend staat zoals snelheid, kracht, behendigheid, trucs en slim samenspelen.