Ziggo zendt bekerfinales vandaag live uit!

Ziggo zendt bekerfinales vandaag live uit!

Op Hemelvaartsdag (10 mei) vinden de bekerfinales plaats in Topsportcentrum Almere. Er staan twee mooie affiches op het programma! Succes Schoonmaak/VOC en Virto/Quintus nemen het om 14:00 uur tegen elkaar op. Om 16:30 uur bepalen FIQAS/Aalsmeer en Herpertz/Bevo wie de beker omhoog mag houden! Ziggo zendt beide wedstrijden live uit. Bij de damesfinale is Marieke van der Wal analist. Edwin Kippers analyseert de herenfinale.  

Je kunt de wedstrijden ook live komen kijken in het Topsportcentrum in Almere. Kaarten zijn aan de deur te koop. Een ticket geeft toegang voor zowel de bekerfinale van de dames als de heren.

Route naar de finale:
Dames
Succes Schoonmaak/VOC bereikte de finale dankzij een ruime overwinning op Morrenhof Jansen/Dalfsen. Na zestig minuten stond er een stand van 24-35 op het scorebord. Carbooter Group/Venlo moest thuis een ruime nederlaag incasseren tegen Virto/Quintus (26-35). De ploeg uit Kwintsheul plaatsten zich eenvoudig voor de finale.

Heren
FIQAS/Aalsmeer was thuis veel te sterk voor AJ Sports/Hellas. De ploeg van Bert Bouwer zetten de tegenstander met 33-20 aan de kant. De tweede halve finale tussen OCI/Lions en Herpertz/Bevo was een stuk spannender. Het was Herpertz/Bevo dat na een gelijk opgaande strijd aan het langste eind trok (28-30).