Eerste HandbalNL Fandag groot succes!

Eerste HandbalNL Fandag groot succes!

Als gevolg van een groeiend aantal Oranjefans heeft het NHV op 3 juni de allereerste HandbalNL Fandag georganiseerd. Ruim 850 fans, kinderen en ouders, kwamen naar het Topsportcentrum in Almere.

Alle kinderen kregen bij binnenkomst een goodiebag vol leuke items, waaronder de handtekeningenkaarten van alle spelers en speelsters. Van 13.00 to 17.00 uur was er van alles te doen voor kinderen en ouders. Bij de bijzonder populaire RED-RAG/handtekeningensessie kregen de fans de kans om van een groot deel van hun voorbeelden een handtekening op hun shirt, bidon of bal te krijgen en misschien wel een foto te scoren. 

Tijdens de RED-RAG/kinderpersconferenties konden de fans al hun brandende vragen stellen aan de spelers en speelsters van Oranje. Waarna er ook nog de kans was om met de vier spelers/speelsters van de persconferentie op de foto te gaan. 

De U20 oranjeselecties waren verantwoordelijk voor onderdelen bij de Haardhout, Hummel en Handbalshop handbalclinics. Zowel de U20 meiden als U20 heren waren aanwezig om er voor de kinderen een onvergetelijke dag van te maken. 

Ziggo was aanwezig met een heuse Ziggo eBattle F1 trailer waar niet alleen de fans, maar ook de spelers en speelsters vol plezier geracet hebben in de trailer. Naast de trailer waren er buiten nog andere activiteiten zoals de Hummel stormbaan, de VW Zijm Photobooth Caravan, en het SearchUser springkussen. 

Veel tevreden en blije gezichten maakten dit een zeer geslaagde eerste HandbalNL Fandag.

Bekijk hier de aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=7u8_9bK5jio