Red-Rag shoes lanceert exclusieve sneaker in samenwerking met de handbalmeiden van Jong Oranje!

Red-Rag shoes lanceert exclusieve sneaker in samenwerking met de handbalmeiden van Jong Oranje!

 

Red-Rag shoes heeft in samenwerking met de handbalmeiden van Jong Oranje een exclusieve sneaker ontwikkeld; stijlvol, on-trend en sportief! Dé vrijetijds sneaker van dit moment en een ware summer musthave! Deze sneakers zijn verkrijgbaar in maat 36 t/m 42. Het is een minimalistische casual sneaker gemaakt voor dames met een eigen en trendbewuste stijl!

Red-Rag steunt en sponsort zowel het nationale damesteam als de meiden onder 20 al vanaf het begin. Daarnaast zijn wij al jaren fanatiek hoofdsponsor van het Waalwijks tophandbal team Red-Rag/Tachos. Waarom? Omdat deze snelle, prikkelende en dynamische sport bij ons als bedrijf en het merk Red-Rag past!

Exclusief verkrijgbaar
Deze sneakers zijn vanaf nu exclusief te verkrijgen bij:

 www.omoda.nl / Van Dael schoenen – Arnhem / Red-Rag store – Moergestel