Alternatief Sportlink voor clubplugin Onsweb

Alternatief Sportlink voor clubplugin Onsweb

In verband met de nieuwe website stopt de clubplugin van Onsweb. Dit betekent dat uitslagen, standen en programma’s niet meer te zien zijn op de websites van verenigingen die van deze clubplugin gebruikmaken. 

Wil je graag uitslagen, standen en programma’s op de website van de vereniging blijven tonen? Dat kan! Sportlink biedt als partner van het NHV een alternatief: Club.Dataservice. Hiermee kun je als club via de website alle uitslagen, standen en programma’s (en nog veel meer clubinformatie) blijven delen met alle leden en fans.

Tot het eind van het seizoen kun je gebruik maken van een gratis proefabonnement. Lees er alles over op deze pagina: https://www.sportlink.nl/informatieoverdataservice/

HandbalNL app
Leden die op de hoogte willen blijven van de actuele uitslagen en standen van hun vereniging/teams, kunnen te allen tijde de HandbalNL app downloaden of raadplegen. Deze service blijft onveranderd gehandhaafd.