NK Breedtesport

NK Breedtesport

Beste verenigingen,

Ook dit jaar organiseert H.V. HaBo’95 uit Boekel in samenwerking met Stichting Binnensport Boekel het NK Breedtesport.

Op basis van de voorlopige aanmeldingen zijn de data voor het Open NK Breedtesport B- en C- Jeugd in Boekel vastgesteld:

  • Zaterdag 4 mei                meisjes C-jeugd               
  • Zondag 5 mei                   meisjes B-jeugd
  • Zaterdag 11 mei               jongens C-jeugd             
  • Zondag 12 mei                 jongens B-jeugd

Het schema voor de meisjes en de jongens C zit al bijna vol. Bij de jongens B is er nog ruimte ook voor andere teams om deel te nemen.

De kosten voor deelname bedragen € 50,– per team tenzij men een scheidsrechter meeneemt die ingedeeld kan worden tijdens het toernooi.

Net zoals in de reguliere competitie mogen in elk team maximaal twee dispensatiespelers meedoen wanneer die ook het afgelopen seizoen hebben meegedaan.
Echter niet van een speler die aan een competitie voor de wedstrijdsport heeft deelgenomen, het is tenslotte NK Breedtesport.
Wij hebben wel als criterium “ sportiviteit” en hopen dat alle teams hier rekening mee houden, dus ook met de inzet van dispensatiespeler(s).

Mochten teams zich nog aan willen melden, dan vragen wij dit te melden bij anke@sporthaldeburcht.nl en habo95@handbal.nl.
Geef hierbij ook aan of er wel of geen scheidsrechter vanuit uw vereniging meekomt (indien bekend graag ook de naam van de scheidsrechter).

Met vriendelijke groet,

Namens organisatie Open NK Breedtesport
Anke van Haandel
Stichting Binnensport Boekel
Tel: 0492-322222
www.sporthaldeburcht.nl
Aanwezig: ma, di & do