Nederlands kampioenen A-, B- en C-jeugd

Nederlands kampioenen A-, B- en C-jeugd

Afgelopen weekend waren de Nederlandse kampioenschappen voor de C- en B-jeugd. Vier teams hebben zich gekroond tot Nederlands kampioen! Op het NK B-jeugd sleepten de meiden van Westfriesland/SEW de titel binnen. Zij waren met 16-12 te sterk voor HV Quintus. De jongens van Hellas speelden gelijk met 18-18 tegen Green Park Aalsmeer, maar veroverden na penalty’s de schaal. De finale van het NK C-jeugd ging tussen de meiden van Green Park Aalsmeer en Westfriesland/SEW C1 en werd ook pas beslist na penalty’s. Green Park Aalsmeer bleef het koelst en sleepte zo de schaal binnen!

Bij de landelijke A-jeugd divisie ontvingen de dames van Juro Unirek/VZV de welverdiende bloemen en medailles voor hun eerste plek. Op de laatste speeldag van de competitie waren zij te sterk voor Z.A.P.

Uitslag NK B-jeugd dames
1. Westfriesland/SEW
2. HV Quintus
3. Vlug en Lenig
4. E&O
5. Gemini
6. PCA/Kwiek
7. NOAV
8. AHV Achilles

Uitslag NK B-jeugd heren
1. Hellas
2. Green Park Aalsmeer
3. Bevo HC
4. Snelwiek
5. Olympia ’89/DOS ’80
6. JD Techniek/ Hurry Up
7. HV Kras/Volendam
8. HV Quintus

Uitslag NK C-jeugd dames
1. Green Park Aalsmeer
2. Westfriesland/SEW
3. HV Quintus
4. WM Kozijnen/SVBO
5. PCA Kwiek
6. EHV
7. MHV ’81
8. Meervogels ’60