NHV Master Coach opleiding

NHV Master Coach opleiding

NHV Master Coach
EHF PRO Licence and EHF Coaching Licence

Unieke kans
Op 31 mei 2019 start de eerste editie van de NHV Master Coach opleiding. Waarschijnlijk zal dit de enige Master Coach opleiding zijn in de Nederlandse taal!

In 10 weekenden (2019/2020) zal deze hoogstaande opleiding worden aangeboden. De cursus bestaat uit een aantal cursusblokken (modules) en is toegankelijk voor alle coaches van RINCK-verdragslanden Nederland op niveau HT-4 of HT-B en België (A-licentie).

Top Coach
Het programma van de opleiding Master Coach is gericht op verdere persoonlijke ontwikkeling van de handbalcoach op nationaal en internationaal niveau. De Master Coach opleiding draagt bij aan een waardevolle en verdere ontwikkeling van de handbalcoaches van het Nederlandse Handbal Verbond op nationaal en internationaal niveau. Tevens ontvangen de geslaagden een EHF-diploma en Pro-Licentie die je in de toekomst nodig hebt.

Hoog niveau
In de lesblokken zullen theorie en praktijk elkaar afwisselen. Met een 10-tal docenten van een hoogstaand expertise niveau biedt de Master Coach opleiding informatieve en vernieuwende lesstof. Hiermee kan de hedendaagse tophandbalcoach zijn/haar werkzaamheden met taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden nog beter ordenen, organiseren en registreren en op die manier een betere trainer/coach/manager worden. 

Wordt een Master Coach!
De meeste lesmodules zullen starten op vrijdagen tot en met zondagen met effectieve modulelessen van respectievelijk 3 uur (vrijdag) en 12 uur (zaterdag en zondag).

Waar mogelijk zullen de Master Coach modules gekoppeld worden aan de wedstrijd en trainingsweekeinden van de diverse Nederlandse vertegenwoordigende teams (mannen/vrouwen).

Verbreedt jouw horizon, ontwikkel jouw talent, verbeter jouw perspectief.

Verbreedt jouw horizon, ontwikkel jouw talent, verbeter jouw perspectief.

Schrijf je NU hier in voor de NHV Master Coach opleiding en pak deze kans!