Genomineerden voor speler, keeper en talent van het jaar bekend

Genomineerden voor speler, keeper en talent van het jaar bekend

Tijdens de Bekerfinales op 28 april worden de jaarlijkse prijzen voor Speler, Keeper en Talent van het jaar uitgereikt in Topsportcentrum Almere. Deze prijzen worden toegekend op basis van stemmen van de coaches van de Nederlandse BENE-League en Eredivisieclubs. De prijzen voor Talent van het jaar worden bepaald door de bondscoaches Emmanuel Mayonnade en Erlingur Richardsson in overleg met de bondscoaches van de jeugdselecties.

Bij de heren zijn Tim Bottinga (Green Park Aalsmeer), Tommie Falke (JD Techniek/Hurry Up), Quinten Colman (Herpertz Bevo) en Pepijn Michielsen (AJ Sports/Hellas) genomineerd voor beste speler van het jaar. Bij de keepers zijn dit: Rudi Schenk (OCI/Lions), Marco Verbeij (Green Park Aalsmeer) en Gerrie Eijlers (HV Kras/Volendam).

Nikita van der Vliet (Succes Schoonmaak/VOC Amsterdam), Cynthia Devilee-Grift (HV Quintus) en Nele Antonissen (Sercodak Dalfsen) strijden om de titel Speelster van het jaar. Daarnaast zijn Esther de Vos (HV Quintus), Amber Zomerdijk (Juro/Unirek VZV) en Kelly Hoffmans (Geonius/V&L) de kanshebbers voor Keepster van het jaar.

De Bekerfinales worden gespeeld op 28 april. Om 13:30 uur nemen de dames van Cabooter Group/Handbal Venlo het op tegen de ploeg van HV Quintus. Vanaf 16:00 uur beslissen de mannen van OCI-Lions en HV KRAS/Volendam wie de beker omhoog mag houden. Kaarten voor de wedstrijden zijn hier te verkrijgen.