Nog 3 dagen om je vereniging aan te melden voor de verkiezing vereniging van het jaar

Nog 3 dagen om je vereniging aan te melden voor de verkiezing vereniging van het jaar

Op 2 april is de 2e editie van de Verkiezing Vereniging van het Jaar van start gegaan. Dé verkiezing waar jij als vereniging in de spotlights staat en de kans krijgt om te laten zien wie jullie zijn, wat jullie uniek maakt en wat jullie kracht is. Waar je erkenning en waardering krijgt voor al het moois dat op jullie vereniging plaatsvindt. Aanmelden van jouw vereniging kan tot en met 13 mei!

Misschien staat jouw club tijdens de nominatiefase in de bijlage van het regionale dagblad, of staan jullie tijdens de stemfase met een artikel in de krant of maakt de redactie een videoportret van jouw club. En als winnaar van de titel ‘Vereniging van het Jaar 2019’ win je bovendien masterclasses waarmee je jouw club verder kunt ontwikkelen en krijg je een professionele verenigingsfilm waarmee je de club nog meer in de schijnwerpers kunt zetten. 

Verdient jouw sport- of cultuurclub het om in de spotlights te staan? Wil je waardering en erkenning krijgen voor al het moois dat op jouw club plaatsvindt? 

Nomineer dan nu hier jouw club voor Club van het Jaar 2019! Aanmelden van verenigingen kan tot en met 13 mei.