NHV zoekt vrijdenkers voor ‘HandbalNLBrein’

NHV zoekt vrijdenkers voor ‘HandbalNLBrein’

Heb jij een creatieve geest en zit je vaak boordevol goede ideeën? Wil je graag meedenken hoe we onze handbalsport nog beter en leuker kunnen maken? Meld je dan aan voor het ‘HandbalNLBrein’; een ledenpanel dat we vanuit het NHV gaan opzetten om de (organisatie van de) handbalsport te vernieuwen.

Onze maatschappij is sterk aan het veranderen. Denk aan trends zoals individualisering, digitalisering en een sterkere behoefte van mensen om steeds nieuwe dingen te beleven. Deze ontwikkelingen hebben invloed op de organisatie van handbal. Om ook in de toekomst de handbalsport op een slagvaardige manier te kunnen blijven organiseren denkt het NHV continu na over verbeteringen en innovaties. Hierbij is jouw hulp van harte welkom!

Voor het HandbalNLBrein zijn we op zoek naar een groep personen met verschillende achtergronden, zoals trainers, bestuurders, scheidsrechters, leden en partnerorganisaties. Het HandbalNLBrein komt ca. 4 keer per seizoen een avond bij elkaar voor een creatieve sessie. Daarnaast is er online afstemming over voorbereidingen, acties en nieuwe ideeën. Uiteraard krijg je jouw reiskosten voor het bijwonen van de bijeenkomsten vergoed.

Heb jij interesse in bovenstaande vacature? Stuur dan even een mailtje naar d.de.ruiter@handbal.nl (Danny de Ruiter) met een korte motivatie waarom jij voor het HandbalNLBrein een geschikte kandidaat bent. Er is een beperkt aantal plekken en vol is vol!