Aankondiging bondsvergadering en Webinar

Aankondiging bondsvergadering en Webinar

Bondsvergadering
Op zondag 16 juni 2019 vindt de bondsvergadering van het NHV plaats. De vergadering wordt gehouden van 15.00 uur tot uiterlijk 17.00 uur voorafgaand aan de herenwedstrijd Nederland – Letland in het Topsport Centrum Almere (Pierre de Coubertinlaan 7). Aanwezigen van de ALV hebben recht op een gratis toegangskaartje voor deze wedstrijd (start 18.00 uur!).

Alle belangstellenden kunnen zich aanmelden via bestuur@handbal.nl. De personen die stemgerechtigd zijn, dienen zich apart te registreren in Sportlink. Dit dient men voor iedere bondsvergadering weer opnieuw te doen!

De stukken zijn hier te vinden.

Webinar
In tegenstelling tot andere jaren vindt dit jaar voor het eerst eenmalig een Webinar plaats waar verenigingen vragen kunnen stellen voorafgaand aan de ALV. Vorig jaar zijn wij gestart met een pilot waar wij vele positieve reacties hebben mogen ontvangen. De regiobijeenkomsten komen hierbij te vervallen.

Deze Webinar vindt plaats op maandag 27 mei om 20.00 uur. Nadere informatie hierover volgt.

Wij hopen een ieder te mogen begroeten in Topsport Centrum Almere!