Koos de Groot en Ellen Dekker vieren scheidsrechters jubileum

Koos de Groot en Ellen Dekker vieren scheidsrechters jubileum

Koos de Groot 50 jaar arbitragewerk
Tijdens een geanimeerde vrijwilligers avond bij Fulmen/Fidelitas in Amersfoort werd Koos de Groot vrijdag 7 juni verblijd met een Bondsonderscheiding voor zijn 50 jarig professionele arbitragewerk. Een dikverdiende waardering voor de wijze waarop Koos zijn vrijwilligers activiteit de afgelopen 50 jaar heeft uitgevoerd en dat tot op heden nog steeds doet.
De onderscheiding werd namens het NHV uitgereikt door Joop Bakkenes met wie Koos verschillende jaren zitting heeft
gehad in de Afdelings Commissie Techniek ( ACT).Voorheen Midden Nederland.

Ellen Dekker ontvangt zilveren fluit
Handbalvereniging Con Zelo had afgelopen zondag 16 juni een gezellige dag georganiseerd om zo een aantal mensen in het zonnetje te zetten. Voor scheidsrechter Ellen Dekker was er een extra verassing en wel de zilveren fluit. Deze werd haar uitgereikt door Annie Kager.