NK G-Handbal en Rolstoelhandbal groot succes

NK G-Handbal en Rolstoelhandbal groot succes

NK G-Handbal
Op zondag 16 juni heeft het NK G-Handbal plaatsgevonden. Wat opviel was dat mensen die het G-Handbal niet kenden verrast waren door de gemoedelijkheid waarmee de spelers met elkaar omgaan. Iemand tegen wie een overtreding was begaan stond op om een high-five te geven. Meer ook het niveau was verrassend hoger dan men had verwacht. Terwijl er ook weer bewondering was voor het feit dat er ondanks het soms grote individuele niveauverschil zo goed wordt samengespeeld. Het was een geslaagd toernooi. Van diverse kanten heeft de organisatie positieve reacties ontvangen!

NK Rolstoelhandbal
Zondag 16 juni werd er voor de 2e keer het NK Rolstoelhandbal georganiseerd. In Beek, bij BFC, werd de hele dag gestreden om de titel. 
CSV is Nederlands Kampioen geworden! Op de tweede plaats is Quintus 2 geëindigd, Quintus 1 is derde geworden en de rolstoelhandballers van SEW hebben het toernooi afgesloten met de vierde plaats.