G-team Westsite naar Oostenrijk

G-team Westsite naar Oostenrijk

Het G-Handbalteam van Westsite uit Amsterdam is naar Oostenrijk geweest om internationale wedstrijden te spelen. Een leuke en leerzame trip waar verschillende partijen op het programma stonden. Er werd leuk gespeeld en veel high fives uitgedeeld. Veel mensen kwamen naar het team toe en allemaal vol lof over het team! Het was een mooi avontuur, het team heeft genoten!

Het G handbal team van Westsite, staat weer open voor nieuwe Spelers! Het G team is voor mensen met een beperking “verstandelijke” die niet mee kunnen komen in een regulier handbalteam. Ons team is een gezellige groep mannen en vrouwen van jong (vanaf 16 jaar) tot oud. Elke maandagavond (september t/m mei) trainen we in Sporthallen Zuid (Burgemeester Weeshuispad 54) van 19.00 tot 20.00 uur.

We trainen niet voor niets! We doen ook mee aan toernooien waar we tegen andere G teams spelen. We reizen daar gezamenlijk naar toe met een kleine busjes (regelt Westsite). Hou je van over gooien met een bal? En ga je stralen als je doelpunten maakt? Kom dan gezellig bij ons team!

Spreek deze tekst jouw aan? Zegt het dan voort!
Mocht je meer willen weten:
Mail gerust naar gteam@westsite.amsterdam of komt gezellig langs.