Beach Handball Talent Identificatie dagen Heren en Dames U16 (inschrijvingen gesloten)

Beach Handball Talent Identificatie dagen Heren en Dames U16 (inschrijvingen gesloten)

Beach Handball Talent Identificatie dagen Heren en Dames U16

Tijdens deze dagen worden de Beach Handball talenten beoordeeld door middel van verschillende testen, trainingsvormen en partijvormen. Na deze dagen wordt er een Heren Talents U16 en een Dames Talents U16 samengesteld. Deze teams beginnen aan een trainingstraject van tweemaal tien weken. Na deze tien weken vindt er een nieuw selectie moment plaats om de selecties samen te stellen voor het EK Beach Handball in 2020.

De selectie is bestemd voor meisjes en jongen geboren in 2004, 2005 of 2006. Het gaat om de selectie voor Heren en Dames U16 voor volgend jaar. Als je nu 15 bent, maar later dit jaar 16 wordt, ben je dus al te oud voor de selectie.

Er zijn drie manieren om mee te doen aan de talent identificatie dagen voor Beach Handball:

  • Je kan tijdens de indoor scouting dagen gescout worden en vervolgens een uitnodiging ontvangen voor de talent identificatie dagen.
  • Je kan tijdens het NK en toernooien gescout worden en hierdoor een uitnodiging ontvangen voor de talent identificatie dagen.
  • Je kan jezelf inschrijven om deel te nemen aan de talent identificatie dagen via dit aanmeldformulier op de website van het NHV.

Wanneer vinden de talent identificatie dagen plaats?
Voor de heren zal de talent identificatie dag plaats vinden op 7 september en voor de dames op 14 september.

Inschrijven is vanaf nu mogelijk, klik hier. De inschrijvingen zijn gesloten. 

Begin augustus zullen we berichten en reageren op de inschrijvingen.