Doe mee met de spelvisie clinic E-D jeugd!

Doe mee met de spelvisie clinic E-D jeugd!

De E-D jeugd spelen op een andere manier dan de volwassenen. Het spel is aangepast om aan te sluiten bij de bewegingsdrang en belevingswereld van de kinderen. De afgelopen seizoenen zijn we de competitie gestart met spelvisietoernooien om alle betrokkenen te informeren over de spelvisie. Dit seizoen pakken we het anders aan.

Seizoen 2019-2020 starten we met een spelvisie clinic speciaal voor trainers en coaches van de E- en D- jeugd.  Een interessant programma voor zowel de nieuwe trainers/coaches als degene die al ervaring hebben. Het programma is gericht op de trainers en coaches, maar is ook interessant voor bijvoorbeeld scheidsrechters en scheidsrechter begeleiders. Iedereen die betrokken is bij E- en D- jeugd mag zich aanmelden.

De clinics worden op drie locaties in Nederland gegeven:

24 augustus       Houten    09:00-12:00
31 augustus       Panningen   13:30-17:30
5 oktober            Emmen   11:00-14:00

Programma:

  •      Theorie, spelvisie & speelwijze
  •      Praktijk, trainen volgens de spelvisie
  •      Praktijk, spelen volgens speelwijze

Na afloop van de clinic in Houten kan je gratis kijken bij de wedstrijd om de Dames SuperCup. Op 31 augustus krijgen deelnemers van de clinic een gratis toegangskaartje voor de BeNeLeague wedstrijd tussen Bevo en Lions.

Deelnemers kunnen zich via dit formulier aanmelden voor één van de drie clinics, zodat ze optimaal voorbereid zijn op het nieuwe seizoen. 

Demo spelers
Voor de clinic zijn ook spelers nodig uit de leeftijdscategorie om de demotraining uit te voeren en wedstrijdje te spelen. Spelers kunnen zich hier individueel aanmelden.