Monique Tijsterman aangesteld als interim technisch directeur

Monique Tijsterman aangesteld als interim technisch directeur

Oosterbeek, 4 september 2019 – Monique Tijsterman is aangesteld als interim technisch directeur van het Nederlands Handbal Verbond. Tijsterman neemt de honneurs waar tot en met de Olympische Spelen in Tokio. Na de Olympische Spelen wordt de functie definitief ingevuld.

Om de continuïteit te garanderen voor onze selecties hebben wij besloten de functie van technisch directeur na de Olympische Spelen definitief in te vullen. Tot die tijd zien wij in Monique Tijsterman een uitstekende interim technisch directeur. Monique heeft jarenlange ervaring als bondscoach, heeft internationaal vele contacten en weet wat er in de handbalwereld speelt”, legt directeur Sjors Röttger de keuze uit.

Tijsterman is op dit moment tevens bondscoach van de Dames U19. Deze functie is niet te combineren met het technisch directeurschap, waardoor er gezocht gaat worden naar een nieuwe bondscoach Dames U19.