Wij hebben een Band. Met Elkaar

Wij hebben een Band. Met Elkaar

Om aandacht te geven aan diversiteit en de boodschap sport voor iedereen draagt sportend Nederland rondom de internationale Coming Out Day van 11 oktober 2019, massaal de regenboogband. De actie is onderdeel van de All Together Challenge – een initiatief van de Alliantie Gelijkspelen (John Blankenstein Foundation, NOC*NSF, KNVB, KNHB en Roze Règâhs). Vele sportbonden hebben hun medewerking aan de actie toegezegd en de band wordt in diverse topcompetities gedragen. Alle amateursporters (dus niet alleen aanvoerders) kunnen de regenboogband bestellen via www.regenboogband.nl.

De regenboogband kan worden besteld voor 9,95 euro. De opbrengst komt ten goede aan de partners van de All Together Challenge. In samenwerking met de deelnemende sportbonden kunnen de ‘Members van de All Together Challenge’ zich maandelijks aanmelden voor exclusieve Incentives, zoals tickets voor sport events, gesigneerde merchandise-items of workshops van de John Blankenstein Foundation.

Haal je band uit de kast!
Afgelopen jaar vroegen al bijna 10.000 mensen de regenboogband aan. Zij vormen de eerste Members van de All Together Challenge en worden opgeroepen hun band uit de kast te halen en hem ook dit jaar te dragen op het sportveld.

Doe ook mee!
Vraag de regenboogband aan, draag hem tijdens je sportwedstrijd of training, deel jouw regenboogbandfoto via Facebook, Twitter of Instagram met #AllTogetherChallenge en laat zien waar je voor staat!

De #AllTogetherChallenge wordt onder meer gesteund door de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond, Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, Judobond Nederland, Koninklijke Nederlandse Base- en Softbalbond, Nederlands Handbal Verbond, Nederlandse Golf Federatie, Nederlandse Volleybal Bond, Nederlandse Basketbal Bond, Nederlandse Toer
Fiets Unie, Nederlandse Onderwatersport Bond en de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie.

Ga voor meer informatie naar www.alltogether-challenge.nl.