Zien we jou op de Bondsvergadering op 20 november?

Zien we jou op de Bondsvergadering op 20 november?

Beste handbalvrienden,

Op woensdagavond 20 november 2019 vindt de bondsvergadering van het NHV plaats. De vergadering start om 19.30 uur. U bent van harte welkom vanaf 18.00 uur op Papendal te Arnhem. Een broodjesbuffet staat voor u klaar.

Op de agenda staan o.a. het jaarverslag en de jaarrekening. Daarnaast willen wij op een interactieve manier ingaan op het toekomstige nieuwe contributievoorstel en evalueren op het MeerJarenBeleidsPlan.

Alle belangstellenden kunnen zich aanmelden via bestuur@handbal.nl. De personen die stemgerechtigd zijn, dienen zich apart te registreren in Sportlink. Let op! Dit dient men voor iedere bondsvergadering opnieuw te doen!

De stukken zijn hier te vinden.

Wij verwelkomen u graag op 20 november op Papendal!

Bekijk hier alvast het jaarverslag 2018-2019