De HandbalNL handbalbus rijdt het land door!

De HandbalNL handbalbus rijdt het land door!

Vanaf woensdag 27 november rijdt de HandbalNL handbalbus het hele land door om op basisscholen de gymlessen over te nemen. In de periode van 27 november tot en met 17 januari worden op bijna dertig basisscholen handbalclinics verzorgd. HandbalNL wil iedereen laten zien dat handbal een gave teamsport is!

Ruim 450 basisscholen hebben zich in oktober aangemeld voor de handbalbus, wegens dit grote succes is er geloot en zijn er dertig scholen door het hele land uitgekozen.

De HandbalNL handbalbus is een initiatief van het Nederlands Handbal Verbond. Deze bus gaat door het land rijden tijdens het wereldkampioenschap van de Oranjedames (30 november tot en met 15 december) en het Europeeskampioenschap van de Oranjeheren (10 januari tot en met 26 januari) ter promotie van de handbalsport.

Wil jij niks missen van de handbalbus? Volg HandbalNL op Facebook, Instagram en Twitter en #gooijijdebaldoor

Vragen over de HandbalNL handbalbus? Neem contact op met handbalbus@handbal.nl