Nieuwsoverzicht Nederland-Slovenië

Nieuwsoverzicht Nederland-Slovenië

Bekijk hier waar de wedstrijd Nederland-Slovenië in het nieuws is geweest. 

NOS
https://nos.nl/artikel/2312654-handbalsters-starten-wk-met-nederlaag-tegen-slovenie.html
De Nederlandse handbalsters zijn het WK in Japan zwak begonnen. Slovenië, dat op WK’s nooit hoger reikte dan de achtste plek (2003), won met 32-26 van de winnaar van zilver in 2015 en brons in 2017.

Ziggo
https://www.ziggosport.nl/nieuws/166987-handbalsters-openen-wk-met-nederlaag.html
De Nederlandse handbalsters zijn het WK in Japan met een valse start begonnen. De ploeg van de nieuwe Franse bondscoach Emmanuel Mayonnade liet zich in Kumamoto met 32-26 verrassen door Slovenië.

Handbalinside
http://www.handbalinside.nl/domper-oranje-in-japan-slovenie-te-sterk/
Oranje is tijdens de WK-start geklopt door Slovenië. In poule A was de opponent in Japan met 26-32 te sterk voor de formatie van bondscoach Manu Mayonnade. 

Handbalstartpunt
https://www.handbalstartpunt.nl/nieuws/verlies-tegen-slovenie-geen-lekker-begin-voor-nederland-op-wk/
De Oranjedames zijn het WK in Japan begonnen met een nederlaag tegen Slovenië. De ploeg van bondscoach Emmanuel Mayonnade verloor de eerste wedstrijd met 26-32.

Nu.nl
https://www.nu.nl/sport-overig/6014622/handbalsters-beginnen-met-ruime-nederlaag-tegen-slovenie-aan-wk.html
Het duel met Slovenië werd voor aanvang van het WK door de speelsters van Oranje aangeduid als de sleutelwedstrijd in de groepsfase. Van de poule met het sterke Noorwegen en Servië gaan alleen de drie beste teams door naar de volgende ronde.

AD
https://www.ad.nl/andere-sporten/nederlandse-handbalsters-slikken-direct-forse-wk-domper-tegen-slovenie~a21e2f0c/
De Nederlandse handbalsters zijn het WK in Japan begonnen met een een enorme domper tegen Slovenië. De ploeg van bondscoach Emmanuel Mayonnade keek halverwege tegen een 14-15 achterstand aan en wist dat na rust niet om te buigen: 26-32.

Volkskrant
https://www.volkskrant.nl/sport/handbalsters-lijden-zware-nederlaag-tegen-outsider-slovenie-op-wk-in-japan~ba579766/
Met een vreselijke uitglijder is het Nederlands handbalteam het WK in Japan begonnen. In Kumamoto werd een zware nederlaag (26-32) geleden tegen outsider Slovenië. De nationale ploeg leidde slechts twee keer (19-18 en 20-19) in de wedstrijd, waarin de de sneller en handiger ogende Sloveense speelsters het vizier veel scherper hadden staan. 

Telesport (telegraaf)
https://www.telegraaf.nl/sport/487154520/valse-start-voor-handbalsters-op-wk
Na het vertrek van sterspeelster Nycke Groot, sterkhouder Maura Visser en eerder al Yvette Broch (beste cirkelspeelster ter wereld) voerde bondscoach Emmanuel Mayonnade in de afgelopen periode een flinke verjonging door in de selectie. Zo maken Annick Lipman (20), Larissa Nüsser en Bo van Wtering (20) hun debuut op een eindtoernooi. Bij de laatste twee EK’s als WK’s veroverden de handbalsters in beide gevallen een keertje zilver en brons. Ondanks de diverse wijzigingen zijn de verwachtingen op dit WK opnieuw hoog.