Nieuwsoverzicht Angola-Nederland

Nieuwsoverzicht Angola-Nederland

Bekijk hier waar de wedstrijd Angola-Nederland in het nieuws is geweest. 

NOS
https://nos.nl/artikel/2312943-handbalsters-herpakken-zich-op-wk-tegen-angola-we-staan-er-weer.html
De Nederlandse handbalsters hebben – na de valse start tegen Slovenië – hun tweede WK-wedstrijd wel in winst omgezet. Tegen het fysiek sterke Angola werd het in Japan 35-28 voor de ploeg van bondscoach Emmanuel Mayonnade.

Ziggo
https://www.ziggosport.nl/nieuws/167081-abbingh-helpt-handbalsters-aan-zege-op-angola.html
De Nederlandse handbalsters hebben hun eerste zege op het WK geboekt. Na de nederlaag tegen Slovenië (26-32) moest Angola er met 35-28 aan geloven in Kumamoto.

Handbalinside
http://www.handbalinside.nl/oranjedames-tonen-beterschap-en-kloppen-angola/
Nederland heeft de eerste twee punten op het WK binnen. In Japan werd afgerekend met poulegenoot Angola: 28-35.

Nu.nl
https://www.nu.nl/sport-overig/6014883/handbalsters-revancheren-zich-tegen-angola-voor-valse-start-op-wk.html
De Nederlandse handbalsters hebben zich maandag gerevancheerd voor de valse start op het WK. De ploeg van bondscoach Emmanuel Mayonnade was in het tweede groepsduel in Japan zonder geweldig te spelen te sterk voor Angola: 35-28.

AD
https://www.ad.nl/andere-sporten/oranje-boekt-noodzakelijke-zege-op-angola-na-valse-start~a9de461f/ 
In de race om een plek in de hoofdronde van het WK hebben de handbalsters een noodzakelijke zege geboekt op Angola. De ploeg van de Franse bondscoach Emmanuel Mayonnade versloeg de fysiek sterke kampioen van Afrika met 35-28.

Volkskrant
https://www.volkskrant.nl/sport/handbalsters-lijden-zware-nederlaag-tegen-outsider-slovenie~ba579766/
Met een vreselijke uitglijder is het Nederlands handbalteam het WK in Japan begonnen. In Kumamoto werd een zware nederlaag (26-32) geleden tegen outsider Slovenië. De nationale ploeg leidde slechts twee keer (19-18 en 20-19) in de wedstrijd, waarin de de sneller en handiger ogende Sloveense speelsters het vizier veel scherper hadden staan.

Telesport (Telegraaf)
https://www.telegraaf.nl/sport/487154520/valse-start-voor-handbalsters-op-wk
De Nederlandse handbalsters hebben zaterdag hun openingswedstrijd op het wereldkampioenschap in Japan verloren. In een enerverend duel bleek Slovenië in de Aqua Dome Kumamoto met 26-32 te sterk. De negatieve uitkomst was een fikse tegenvaller voor Oranje, dat zich via het WK hoopt te plaatsen voor het Olympisch Kwalificatie Toernooi.