Speel mee met de HandbalNL verenigingsloterij en win gave prijzen!

Speel mee met de HandbalNL verenigingsloterij en win gave prijzen!

Gisteren is de HandbalNL Verenigingsloterij van start gegaan. Dit is een initiatief van het Nederlands Handbal Verbond en is volledig gericht op het genereren van extra inkomsten voor jouw handbalvereniging!

Wil je jouw vereniging helpen geld op te halen voor een bepaald doel van jouw vereniging? En tevens zelf kans maken op mooie handbalprijzen? Speel dan mee met de HandbalNL verenigingsloterij!

Loten zijn van 10 december 2019 t/m 20 januari 2020 te koop via loterij.handbal.nl. Geef op deze website aan dat je jouw vereniging wilt steunen. Van alle verkochte loten waarbij jouw vereniging is aangevinkt, gaat 80% van de opbrengst rechtstreeks naar je eigen vereniging! Een lot kost slechts €2,-!

De hoofdprijs van de loterij is €5.000,- belastingvrij voor degene die het lot heeft gekocht én €5.000,- voor de vereniging die hij/zij heeft aangevinkt! Dus hoe meer loten je via jouw eigen vereniging verkoopt, hoe meer kans jouw vereniging maakt op die €5.000,- cash! Check loterij.handbal.nl voor het totale prijzenpakket.

Help jij jouw vereniging mee?