Publiek gezocht Finale uitzending Ziggo Sport

Publiek gezocht Finale uitzending Ziggo Sport

Wauw! De Oranjedames staan in de finale van het WK in Japan! Voor het zesde titeltoernooi op rij maken ze kans op een medaille! Ziggo Sport – dé handbalzender van Nederland – pakt uit tijdens de finale van aankomende zondag!

Jack van Gelder presenteert de uitzending die zondag om 12.00 uur begint. Oud-international en deelneemster van Expeditie Robinson Yvette Broch en Rafael van der Vaart, oud-voetballer en inderdaad ‘de vriend van’ schuiven aan bij Jack. Verslaggever Bas van Veenendaal zal live bijdrages leveren vanuit Japan.  

Wil jij de dames naar de gouden medaille schreeuwen? Kom dan naar de studio op het MediaPark in Hilversum! Neem vooral je teamgenoten en/of handbalvrienden- en vriendinnen mee. Om de feestvreugde te vergroten mag je je gerust uitdossen in het oranje!

Jullie worden om 11.10 uur verwacht op het MediaPark. Om 11.30 uur gaan de deuren van de studio open. Aanmelden kan via deze link. Klik na het openen op de oranje knop ‘overig’ en vul je gegevens in.

We zien jullie graag op zondag in onze oranjegekleurde studio!