Het Rolstoel landen toernooi in Zagreb is gestreden

Het Rolstoel landen toernooi in Zagreb is gestreden

Bondscoach Jarin Plasmeyer kijkt terug op een leerzaam toernooi, waar de vierde plaats werd behaald. Door het nieuwe classificatie systeem speelt de Nationale ploeg relatief kort met elkaar samen. Ondanks dat kreeg de bondscoach Jarin Plasmeyer van verschillende collega bondscoaches, maar ook van de EHF complimenten voor het handbalspel dat de ploeg liet zien. Hij is dan ook zeer tevreden over de progressie die de ploeg doormaakt. Daarnaast ziet hij zoveel potentie dat hij het eerste officiële Europees Kampioenschap in 2020 positief tegemoet ziet. Bij de andere landen ziet Jarin vooral basketbalspelers in het veld en hij zegt dan ook: “ wij spelen ons mooie handbal in een rolstoel en daar ligt in 2020 onze winst!!”

Uitslag van het landen toernooi:

1 Kroatië
2 Portugal
3 Hongarije
4 Nederland
5 Roemenië
6 Slovenië

Fotocobi.nl