Win: wat wordt de Sportaccommodatie van het Jaar 2020?

Win: wat wordt de Sportaccommodatie van het Jaar 2020?

Sport jouw vereniging in de mooiste accommodatie van Nederland? Dan is dit jullie kans! Nomineer de sportaccommodatie van jouw keuze voor de gloednieuwe branche-award ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ en win een waarde cheque voor jouw vereniging!

Sportaccommodatie van het Jaar is een initiatief van NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen en Vakbeurs Sportaccommodaties. Binnen het thema ‘duurzaamheid’ worden twee awards uitgereikt: ‘Sportaccommodatie van het Jaar’ en de stimuleringsprijs ‘Beste Initiatief Duurzaamheid’. Kijk voor meer informatie over de awards op de website.

Aanmelden
Je kunt de accommodatie van jouw keuze tot 4 februari 2020 nomineren via dit aanmeldformulier op de website.

Prijsuitreiking
Een professionele vakjury bestaande uit afgevaardigden vanuit NOC*NSF, Kenniscentrum Sport en Bewegen, Mulier Instituut en RVO, beoordeelt uit alle inzendingen welke accommodatie en vereniging(en) in de prijzen vallen. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens Vakbeurs Sportaccommodatie, op 5 maart 2020 in Expo Houten.