Doe mee aan de HandbalNL Verenigingsloterij

Doe mee aan de HandbalNL Verenigingsloterij

Steun voor €2,- jouw club en maak kans op de hoofdprijs van €5.000,-

Het laatste weekend om loten van de HandbalNL Verenigingsloterij te kopen staat voor de deur. Een lot kost slechts €2,- en van elk lot gaat 80% naar een vereniging naar keuze. Een super makkelijke manier om extra inkomsten te genereren voor jouw vereniging! Zorg dus dat je aankomend weekend nog een lot koopt en deel de website www.loterij.handbal.nl met alle leden, vrijwilligers en supporters van jouw vereniging!

Niet alleen voor de verenigingen valt er iets te winnen. Met een lot maak je zelf ook kans op mooie prijzen. De hoofdprijs is maar liefst €5.000,- belastingvrij voor degene die het lot heeft gekocht én €5.000,- voor zijn/haar vereniging!

Aanstaande dinsdag 21 januari om 18.00 uur is de trekking en weten we wie de hoofdprijs van €5.000,- voor zichzelf en €5.000,- voor zijn/haar vereniging heeft gewonnen! Woensdagochtend worden de prijswinnaars bekendgemaakt op www.loterij.handbal.nl en krijgen alle deelnemers aan de HandbalNL Verenigingsloterij per mail bericht over de trekkingsuitslag.

Klik hier om loten te kopen