Handbaltoernooien en clinics 2019-2020

Handbaltoernooien en clinics 2019-2020

Handbaltoernooien en clinics 2019-2020
Er worden dit jaar en volgend jaar verschillende handbaltoernooien en clinics georganiseerd. Hier is een overzicht van de verschillende toernooien en clinics.

Handbalkampen

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Het Nederlands Handbalkamp bestaat vijf jaar en dat vieren we met GRATIS DEELNAME!

Ben jij 11-18 jaar en wil jij een onvergetelijke driedaagse vol met fanatiek handbal, unieke activiteiten en een heleboel gezelligheid?

De gelukkige krijgt gratis deelname of zijn inschrijfgeld terug! De actie begint op 01-02-2020 en eindigt na 7 dagen.

Kijk snel op de instagrampagina van @nlhandbalkampen. Deze actie kent de volgende voorwaarden:

  1. Volg de pagina van @nlhandbalkampen en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.
  2. Plaats een reactie op het Instagram-berichtje met antwoord op de vraag: Hoe ziet jouw ideale handbalkamp eruit?
  3. Deel ons bericht in je verhaal/ hoogtepunt.

Op www.nlhandbalkampen.nl vindt je alle informatie over het kamp en de vrienden die dit evenement jaarlijks mogelijk maken. Het Nederlands handbalkamp draait op een groep fanatieke vrienden met hart voor onze sport. Sport verbindt. Er zijn nog maar 20 plaatsen voor de kampen van 2020  beschikbaar. Deelname kan alleen of met een groep.

Handbalkamp België

Joel Abati komt terug naar België om exclusief in Pelt opnieuw een handbalkamp op topniveau te geven! Rekening houdende met de voorbereiding van de clubs en de beschikbaarheid van het verblijfsgebouw, zijn we er in geslaagd om het te organiseren in de laatste week van JULI, van zondag 26/7 tem vrijdag 31/7. Aanmelden is mogelijk via: diederik.stollman@sporting-pelt.be 

Toernooien

Jos van den Berg toernooi. Dit seizoen wordt op zaterdag 13 juni 2020 voor de negende keer het AH Jos van den Berg Toernooi gehouden bij de Legmeervogels in Uithoorn. Het toernooi is dit keer niet alleen voor de
pupillen voetbal
maar ook voor de jeugdteams handbal. Een mooie afsluiting van het seizoen met je team. Hier kun je meer informatie vinden over het toernooi en hoe je een team kan aanmelden.

Pinkstertoernooi bij H.V. United Breda 30 – 31 mei +1 juni 2020. Al jaren een begrip in Brabant! Op zoek naar een super gezellig en sportief weekend vol met allerlei activiteiten voor jong en oud? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Net zoals voorgaande jaren werken we met een thema dat als een rode draad door het gehele weekend loopt. En hoe kan het ook anders dan dat we dit jaar voor het thema ‘De olympische spelen‘ kiezen! Onze kantine wordt omgetoverd tot een echt Holland House en de velden waar alle tenten opgeslagen worden is natuurlijk de Hollandse camping! Klik hier voor meer informatie. 

AHV Achilles toernooi 13 en 14 juni 2020. Op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni houden wij voor de 42ste  ons jaarlijkse veldhandbaltoernooi. Op zaterdag speelt de jeugd van  B-jeugd t/m H-jeugd. Op zondag spelen de B-jeugd t/m senioren. Er is een maximum van 150 teams op zaterdag en 85 op zondag. De inschrijving voor het toernooi gaat op volgorde van binnenkomst en sluit op 20 april 2018. Schrijf dus snel in, want  VOL is VOL. Naast veldhandbal , wordt er ook beachhandbal gespeeld. Op zaterdag kunnen A-jeugd (dames en heren) en senioren (dames en heren ) deel nemen en op zondag B-en C-jeugd ( dames en heren ). In iedere categorie kunnen 5 teams mee doen. Tevens is het weer mogelijk om te kamperen (vrijdag en zaterdag) rondom ons clubhuis in zelf meegebrachte tenten. Het sanitair en de douches bevinden zich in de kleedruimtes. Opgeven kan via toernooi@ahvachilles.nl . Voor meer informatie : Sander kluft 06-22307887. 

Westsite Amsterdam Jeugdtoernooi 2020. Op zaterdag 20 juni 2020 organiseren wij weer ons jaarlijkse jeugdtoernooi voor F-, E-, D-, C- en B-jeugd op onze buitenvelden met voor D-, C- en B-jeugd ook beach wedstrijden. Thema deze dag is: Olympische Spelen. Schrijf je voor 15 mei 2020 in via: jeugdtoernooi@westsite.amsterdam 

Scheidsrechters gezocht voor Arnhem Cup! EuroSportring en Eredivisionist DFS Arnhem organiseren met Pasen voor de 24e keer het grote internationale zaalhandbaltoernooi om de Arnhem Cup. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 april (1e Paasdag) 2020.Voor dit toernooi, waaraan circa 130 senioren- en jeugdteams deelnemen uit Denemarken, Zweden, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Nederland, kunnen wij nog scheidsrechters gebruiken. De wedstrijden zullen plaatsvinden op sportcentrum Valkenhuizen en het nationaal sportcentrum Papendal, beide in Arnhem. Klik hier voor meer informatie over het toernooi

B.B. Nat jeugdtoernooi. Vindt plaats op zondag 14 juni bij SSV te Stompetoren. Het toernooi is voor alle jeugdteams vanaf de kabouters tot en met de C-jeugd. Aanmelden kan tot 19 april via ssv@handbal.nl

HV Dongen veld- en beachtoernooi. Wij organiseren op zondag 5 juli een toernooi voor D (meiden)/C (jongens)/
B (meiden) teams. Aanmelden is tot uiterlijk 17 mei mogelijk via: toernooi@hvdongen.nl 

Flanders Handball Trophy. Vindt plaats tijdens het Paasweekend van 11 t/m 12 april 2020 in Sint-Truiden, België. 
Het toernooi is low budget en bestemd voor senioren, U19, U16 & U14 (dames en heren). 
Wil jij samen met jou vriendengroep gezellig een weekend handballen tegen teams uit allerlei landen? Geef je dan snel op.
Klik hier voor meer informatie over het toernooi.

Veldhandbaltoernooi Goodflooring-HMC Raamsdonksveer
Op zaterdag 22 augustus 2020 spelen de F-, E-, D-, C- en B-jeugd.
Op zondag 23 augustus 2020 spelen de A-jeugd, Senioren en Recreanten.
Klik hier voor meer informatie over het toernooi. 

WHC Toernooi vanaf klasse- tot divisieniveau. 
Sportief en uitdagend toernooi bedoeld voor dames- en herenteams ter afsluiting van het handbalseizoen.
Op 30 & 31 mei 2020 in sporthal Loosduinen bij WHC Den Haag. 
Geef jou team op via toernooicommissie@whc-denhaag.nl