Handbaltoernooien en clinics 2019-2020

Handbaltoernooien en clinics 2019-2020

Handbaltoernooien en clinics 2019-2020
Er worden dit jaar en volgend jaar verschillende handbaltoernooien en clinics georganiseerd. Hier is een overzicht van de verschillende toernooien en clinics.

Handbalkampen

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave

Het Nederlands Handbalkamp bestaat vijf jaar en dat vieren we met GRATIS DEELNAME!

Ben jij 11-18 jaar en wil jij een onvergetelijke driedaagse vol met fanatiek handbal, unieke activiteiten en een heleboel gezelligheid?

De gelukkige krijgt gratis deelname of zijn inschrijfgeld terug! De actie begint op 01-02-2020 en eindigt na 7 dagen.

Kijk snel op de instagrampagina van @nlhandbalkampen. Deze actie kent de volgende voorwaarden:

  1. Volg de pagina van @nlhandbalkampen en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.
  2. Plaats een reactie op het Instagram-berichtje met antwoord op de vraag: Hoe ziet jouw ideale handbalkamp eruit?
  3. Deel ons bericht in je verhaal/ hoogtepunt.

Op www.nlhandbalkampen.nl vindt je alle informatie over het kamp en de vrienden die dit evenement jaarlijks mogelijk maken. Het Nederlands handbalkamp draait op een groep fanatieke vrienden met hart voor onze sport. Sport verbindt. Er zijn nog maar 20 plaatsen voor de kampen van 2020  beschikbaar. Deelname kan alleen of met een groep.

Handbalkamp België

Joel Abati komt terug naar België om exclusief in Pelt opnieuw een handbalkamp op topniveau te geven! Rekening houdende met de voorbereiding van de clubs en de beschikbaarheid van het verblijfsgebouw, zijn we er in geslaagd om het te organiseren in de laatste week van JULI, van zondag 26/7 tem vrijdag 31/7. Aanmelden is mogelijk via: diederik.stollman@sporting-pelt.be 

Toernooien

HV Zaanstreek Pinkstertoernooi. Na onze succesvolle toernooien van de afgelopen 8 jaar organiseert HV Zaanstreek in 2020 wederom een veldhandbaltoernooi: het HV Zaanstreek Pinkster Toernooi. Dit toernooi wordt – de naam zegt het al – gehouden in het Pinksterweekend.

Graag nodigen we uw vereniging uit aan dit toernooi deel te nemen.

Wanneer? Barbecue en feestavond: 30 mei 2020. Toernooidag: 31 mei 2020. U kunt al vanaf vrijdagavond 29 mei op ons terrein terecht! Waar? Sportpark Jagersveld, Dr. H.G. Scholtenstraat 16, Zaandam. We hebben de beschikking over twee asfaltvelden en diverse grasvelden.

Zowel jeugd- als seniorenteams kunnen deelnemen. Om de indeling zo goed mogelijk te kunnen maken, verzoeken wij u om duidelijk aan te geven welk niveau het team heeft. De jeugdteams dienen te worden opgegeven op basis van de leeftijdscategorieën van de competitie 2019-2020.  

Het inschrijfgeld is €10,- per team. Dit bedrag dient voor 17 mei te zijn overgemaakt op rekeningnummer NL95 INGB 0000742494 t.n.v. HV Zaanstreek te Zaandam, o.v.v. HV Zaanstreek Pinkster Toernooi.

Wij verzoeken u om per twee deelnemende teams een scheidsrechter te leveren. Er bestaat een mogelijkheid om een voorkeur voor te fluiten categorieën door te geven.

Het is mogelijk om het hele weekend in Zaandam te verblijven. Op Sportpark Jagersveld is voldoende gelegenheid om te kamperen met eigen tent. Kosten voor overnachting zijn afhankelijk van o.a. gebruik van stroom. Neem hierover s.v.p. contact met ons op. Naast ons sportpark ligt het recreatiegebied Jagersplas, uitermate geschikt voor jeugd-activiteiten maar ook voor gewone recreatie. Tevens is op loopafstand een prachtig overdekt zwembad aanwezig.

Wij bieden u een heerlijk ontbijt aan voor 5 euro per persoon per dag. Schrijf u in door een e-mail te sturen naar: toernooi@hvzaanstreek.nl  Of te bellen met 0631639050

AHV Achilles toernooi 13 en 14 juni 2020. Op zaterdag 13 juni en zondag 14 juni houden wij voor de 42ste  ons jaarlijkse veldhandbaltoernooi. Op zaterdag speelt de jeugd van  B-jeugd t/m H-jeugd. Op zondag spelen de B-jeugd t/m senioren. Er is een maximum van 150 teams op zaterdag en 85 op zondag. De inschrijving voor het toernooi gaat op volgorde van binnenkomst en sluit op 20 april 2018. Schrijf dus snel in, want  VOL is VOL. Naast veldhandbal , wordt er ook beachhandbal gespeeld. Op zaterdag kunnen A-jeugd (dames en heren) en senioren (dames en heren ) deel nemen en op zondag B-en C-jeugd ( dames en heren ). In iedere categorie kunnen 5 teams mee doen. Tevens is het weer mogelijk om te kamperen (vrijdag en zaterdag) rondom ons clubhuis in zelf meegebrachte tenten. Het sanitair en de douches bevinden zich in de kleedruimtes. Opgeven kan via toernooi@ahvachilles.nl . Voor meer informatie : Sander kluft 06-22307887. 

Westsite Amsterdam Jeugdtoernooi 2020. Op zaterdag 20 juni 2020 organiseren wij weer ons jaarlijkse jeugdtoernooi voor F-, E-, D-, C- en B-jeugd op onze buitenvelden met voor D-, C- en B-jeugd ook beach wedstrijden. Thema deze dag is: Olympische Spelen. Schrijf je voor 15 mei 2020 in via: jeugdtoernooi@westsite.amsterdam 

Handball Cup Oirsbeek Deze wordt gehouden van 29 mei 2020 t/m 01 juni 2020, tijdens de Pinksterdagen dus. Alweer voor de 49e keer. Vrijdagavond is aankomst en ontvangst van onze gasten, eventueel een recreanten toernooi (bij voldoende deelname). Zaterdag voor alle jeugd categorieën. Zondag het familie toernooi. Maandag A jeugd en senioren teams. ’s-Avonds is er een gezellig handbaltreffen met muziek van een DJ. Dit alles vind plaats op en in de ALFA-Sport Arena te Oirsbeek (gemeente Beekdaelen). HV Zwart-Wit zorgt voor de organisatie en hoopt u daar te (weer)zien. Klik hier voor meer informatie over het toernooi.

Scheidsrechters gezocht voor Arnhem Cup! EuroSportring en Eredivisionist DFS Arnhem organiseren met Pasen voor de 24e keer het grote internationale zaalhandbaltoernooi om de Arnhem Cup. Het toernooi vindt plaats op zaterdag 11 en zondag 12 april (1e Paasdag) 2020.Voor dit toernooi, waaraan circa 130 senioren- en jeugdteams deelnemen uit Denemarken, Zweden, Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en Nederland, kunnen wij nog scheidsrechters gebruiken. De wedstrijden zullen plaatsvinden op sportcentrum Valkenhuizen en het nationaal sportcentrum Papendal, beide in Arnhem. Klik hier voor meer informatie over het toernooi.

B.B. Nat jeugdtoernooi. Vindt plaats op zondag 14 juni bij SSV te Stompetoren. Het toernooi is voor alle jeugdteams vanaf de kabouters tot en met de C-jeugd. Aanmelden kan tot 19 april via ssv@handbal.nl

HV Dongen veld- en beachtoernooi. Wij organiseren op zondag 5 juli een toernooi voor D (meiden)/C (jongens)/
B (meiden) teams. Aanmelden is tot uiterlijk 17 mei mogelijk via: toernooi@hvdongen.nl 

Hemelvaarttoernooi Hcv’90. Vindt plaats tijdens Hemelvaartsdag op 21 mei 2020 op Sportpark Rooswijk te Velsen Noord.  Sportief en gezellig veldhandbaltoernooi op het mooie sportpark in Velsen Noord. Het toernooi is toegankelijk voor iedereen. Alle teams vanaf de F jeugd tot aan de senioren zijn van harte welkom! Aanmelden kan tot 30 april 2020 via toernooi@hcv90.nl

Flanders Handball Trophy. Vindt plaats tijdens het Paasweekend van 11 t/m 12 april 2020 in Sint-Truiden, België. 
Het toernooi is low budget en bestemd voor senioren, U19, U16 & U14 (dames en heren). 
Wil jij samen met jou vriendengroep gezellig een weekend handballen tegen teams uit allerlei landen? Geef je dan snel op.
Klik hier voor meer informatie over het toernooi.

Veldhandbaltoernooi Goodflooring-HMC Raamsdonksveer
Op zaterdag 22 augustus 2020 spelen de F-, E-, D-, C- en B-jeugd.
Op zondag 23 augustus 2020 spelen de A-jeugd, Senioren en Recreanten.
Klik hier voor meer informatie over het toernooi. 

Paasjeugdtoernooi, op zaterdag 11 april bij WHC Den Haag.
Het gezellige zaalhandbaltoernooi voor gemengde E-, D- en C-jeugd. Inschrijfkosten zijn €35,- per team.
Schrijf je voor 11 maart 2020 in via toernooicommissie@whc-denhaag.nl

WHC Toernooi vanaf klasse- tot divisieniveau. 
Sportief en uitdagend toernooi bedoeld voor dames- en herenteams ter afsluiting van het handbalseizoen.
Op 30 & 31 mei 2020 in sporthal Loosduinen bij WHC Den Haag. 
Geef jou team op via toernooicommissie@whc-denhaag.nl