Doe mee met de E- & D-jeugd spelvisie clinic in Aalsmeer!

Doe mee met de E- & D-jeugd spelvisie clinic in Aalsmeer!

De E-D jeugd speelt op een andere manier dan de volwassenen. Het spel is aangepast om aan te sluiten bij de bewegingsdrang en belevingswereld van de kinderen. Op de site handbal.nl is heel veel informatie te vinden over de speelwijze.

Om coaches en trainers persoonlijk te informeren start seizoen 2019-2020 met een spelvisie clinic speciaal voor trainers en coaches van de E- en D- jeugd.  Een interessant programma voor zowel de nieuwe trainers/ coaches als degene met al ervaring. Het programma is gericht op de trainers en coaches, maar is ook interessant voor bijvoorbeeld jeugdcoördinatoren, scheidsrechters en scheidsrechter begeleiders. Iedereen die betrokken is bij E- en D- jeugd mag zich aanmelden.

Programma:

  • Theorie, spelvisie & speelwijze
  • Praktijk, trainen volgens de spelvisie
  • Praktijk, spelen volgens speelwijze

Geïnteresseerden kunnen zich via dit formulier aanmelden voor de clinic op 29 februari van 14:00 tot 16:30 in Aalsmeer.