Nederland-Spanje in Rotterdam Ahoy uitverkocht!

Nederland-Spanje in Rotterdam Ahoy uitverkocht!

De EK-kwalificatiewedstrijd van de Oranjedames in Ahoy, dat plaats biedt aan 10.000 supporters, is razendsnel uitverkocht. Op 29 maart 2020 speelt het Nederlands Dameshandbalteam de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Spanje in een bomvol Ahoy. Dit betekent een recordaantal toeschouwers voor deze Oranjedames bij een handbalwedstrijd in Nederland.

Sjors Röttger, algemeen directeur van het Nederlands Handbal Verbond, is trots op een uitverkocht Ahoy: “Een recordaantal fans op de tribunes die de herhaling van de WK-finale gaan bekijken, dat is een prachtig handbalaffiche. Verenigingen gaan met bussen vol naar Ahoy en fans komen vanuit het hele land. Dit wordt een groot handbalfeest!”

Men kan zich verheugen op een mooie wedstrijd. Eind vorig jaar nam het Nederlands Dameshandbalteam het op tegen Spanje in de WK-finale. Een krankzinnige slotfase resulteerde in goud voor Oranje.

Voor de mensen die geen kaarten hebben weten bemachtigen biedt de televisie een uitkomst, de wedstrijd wordt 29 maart live uitgezonden door de NOS Studio Sport.