Aanmelden voor het Open Kampioenschap Breedtesport 2020

Aanmelden voor het Open Kampioenschap Breedtesport 2020

Ook dit jaar organiseren handbalvereniging Habo ’95 en Stichting Binnensport Boekel weer het Open Kampioenschap Breedtesport voor de dames en heren B- en C-jeugd.

De organisatie wil graag weten welke kampioenen of vice-kampioenen aan dit evenement willen deelnemen dat gaat plaatsvinden in de weekenden van 25/26 april, 02/03 mei en/of 09/10 mei 2020. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zal er een keuze gemaakt worden voor de speeldata per categorie. (in principe de C-jeugd op zaterdag en de B-jeugd op zondag).

De verenigingen, welke mogelijk kampioen kunnen worden in hun regionale poule, worden vriendelijk verzocht om vóór 9 maart 2020 te reageren via deze link of zij bij een eventueel kampioenschap of 2e plaats aanwezig zullen zijn in Boekel. Eventuele verhinderingen op de genoemde data graag vermelden bij de aanmelding.

Het toernooi zal, afhankelijk van het aantal teams, plaatsvinden tussen 09.30 en 18.00 uur.

Om het toernooi te laten slagen, zijn er natuurlijk ook scheidsrechters nodig. Er is besloten om de deelnemersbijdrage voor deze dag vast te stellen op € 50,-. Dit bedrag komt ten goede aan de scheidsrechters en de prijzen. Indien jullie vereniging een scheidsrechter beschikbaar stelt die wil fluiten, dan zal de deelnemersbijdrage vervallen.

De scheidsrechter, welke meekomt met de vereniging, zal geen vergoeding ontvangen (de vereniging betaalt namelijk geen eigen bijdrage). De scheidsrechters worden voorzien van consumpties en een lunch.

Aanmelden kan door te mailen naar: contact@sporthaldeburcht.nl

Met vriendelijke groet,
H.v. Habo ‘95
Stichting Binnensport Boekel