Positieve Sportcultuur

Positieve Sportcultuur

Plezier in de sport is de basis voor een leven lang handballen. Het NHV heeft de ambitie dat overal met plezier, veilig, eerlijk en zorgeloos gesport kan worden. Dit vraagt aandacht van iedereen (bestuurders, trainers, begeleiders en ouders).

Daarom starten wij de campagne Positieve Sportcultuur!

Tijdens de campagne wordt er maandelijks één onderwerp uitgelicht en gepubliceerd. Deze onderwerpen gaan van positief coachen tot grensoverschrijdend gedrag. Allemaal met het doel om een nog Positievere Sportcultuur te creëren.

Als aftrap ontvangen verenigingen de Smiley- en Not so Great kaarten ter ondersteuning van de campagne. Deze kaarten kunnen jullie als vereniging inzetten om een Positieve Sportcultuur te krijgen, behouden en te versterken binnen jouw vereniging.

Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Bekijk in dit filmpje hoe je de kaarten moet inzetten: