NHV en Haardhout.com verlengen sponsorcontract met Handbaldames

NHV en Haardhout.com verlengen sponsorcontract met Handbaldames

Onlangs hebben het Nederlands Handbal Verbond (NHV) en Haardhout.com het sponsorcontract verlengd tot en met het EK 2020 in Noorwegen en Denemarken. Haardhout.com is sinds mei 2015 als officiële partner verbonden aan het Nederlands Dames Handbalteam.

Algemeen Directeur van het NHV, Sjors Röttger, is trots op de verlengde samenwerking: “Haardhout.com is een partner die het Nederlandse handbal een warm hart toedraagt en al sinds 2015 verbonden is. Naast het sponsorschap met de Oranjedames ondersteunt Haardhout.com ook Jong Oranje. Dankzij de samenwerking kunnen de ploegen zich optimaal voorbereiden om topprestaties te leveren.”

Directeur van Haardhout.com Gert Sikkema over de samenwerking: “We kunnen sinds ons sponsorschap duidelijk merken dat de naamsbekendheid van Haardhout.com is gegroeid. De keuze om daarom langer verbonden te blijven aan de Nederlandse Handbaldames was daarom geen lastige. Vol trots en enthousiasme gaan we gezamenlijk het vijfde seizoen tegemoet. Daarnaast zijn we blij Jong Oranje ook te kunnen blijven ondersteunen met onze sponsoring. ”

De Oranjedames komen op 29 maart voor het eerst in actie, sinds het behalen van de wereldtitel in december 2019. In een uitverkocht Rotterdam Ahoy speelt de ploeg tegen verliezend finalist Spanje.